Je to pásový opar?

kaja0007
9. júl 2024

Už týždeň mám takýto výsev na šiji. V stredu idem ku kožnej, ale ak je to pásový, tak pobrežím hneď na pohotovosť. Čo myslíte? Svrbí to a páli. Bolesť žiadna ani iné príznaky herpesu

janulienka78
9. júl 2024

@kaja0007 muž mal pásový opar na hlave a takto nevyzeral. Mal vodnaté pľuzgiere a veľmi veľké bolesti...lekárka mu povedala, že vždy je len na jednej polke tela...

viera
9. júl 2024

@kaja0007 Nie toto pasovy nie je.To by si mala ine bolesti…Bude to skor alergia.

dadka1997
9. júl 2024

@kaja0007 alergicka reakcia

macekovam
9. júl 2024

@kaja0007 podľa mňa reakcia na slnko..nesvrbi?

majamat
9. júl 2024

nie, skor nejaky alergicky vysyp. a ano, vyzera to ako reakcia na slnko

majamat
9. júl 2024

pasovy opar boli, su to take pluzgiere, ktore sa mozu spajat do map, prechadzaju do chrast ) odobne ako pri kiahnach.

dlucy
9. júl 2024

@kaja0007 zihlavka antihistaminika a dietu

majamat
9. júl 2024

trosku som pozabudla, niekedy sa pri pasovom opare vyskytuje len par pluzgierikov, cize moze byt aj taky ojedinely vysyp, dost nenapadny,a le aj tak je tam bolest.
na obrazkoch z google to vidno dobre
https://www.google.com/search?client=firefox-b-...

majamat
9. júl 2024

celkom dobry obrazok.

taktotedanie
9. júl 2024

Nie nieje to pasovy opar

simsalabim
9. júl 2024

Alergia alebo rosacea (u mna takto vyzera).

andrejka1974
9. júl 2024

@kaja0007 toto pásový opar nie je je to alergická reakcia pásový opar je vyrážka veľmi bolestivá

kaja0007
autor
9. júl 2024

@simsalabim dobrý deň, vyzerá to naozaj na tú rosaceu, podľa toho, čo som si o tom pozrela. V poslednej dobe mám aj problém s trávením, čo sa často uvádza do súvisu aj s Helicobaktorom. Akú ste mali prosím liečbu a zabrala Vám? Robí sa na to nejaký ster alebo krvný test? Vďaka

simsalabim
9. júl 2024

Mne dal kozny Jarischovu vodu a Rozex. Potom som si o tom daco citala a pouzivam vylucne kozmetiku z lekarne urcenu na Rosaceu a kombinujem s Jarischovou vodou. Pri vzplanutiach je toto uplne super vec, mne zabera po prvej aplikacii https://www.dulcia.sk/dulcia-plus/plus-rosacea....
U mna to je hormonalne podmienene, objavila sa mi teraz v premenopauze.

sisska96
9. júl 2024

To bude alergia

kaja0007
autor
10. júl 2024

@simsalabim ďakujem krásne