Dobry večer. Chcela by som sa opýtať. Mojej mamine sa pred včera vyhodili na drieku také vyrážky. Bola dnes sk s tým u Dr. Nakolko ju to svrbelo. Dr povedala ze to nevypadá ako pásový opar. Ale dala jej krém herpesin a zovirax. Zajtra mam ísť k nej a neviem co urobiť lebo ja som kiahne nemala a mam male deti. Ďakujem
je to pásový opar...
@zuzka565 podla mna je
Ak aj pôjdete, podstatné je aby ste neprišli do fyzického kontaktu s tekutinou v tých pľuzgieroch. Takže mať svoj uterák a moc sa neobjímať atď. Lekár by mal predpísať antivirotiká. Je to nepríjemné a môže to byť bolestivé nakoľko pľuzgiere sú len vonkajší prejav, vie to škaredo bolieť vo vnútri tela. Prajem skoré uzdravenie.
Podla mna to nie je pasovy opar... ten by mokval... Skor nejaka alergia
Napíš do skupiny Zdravotníci na MK
a citi nejake ine pocity na pokozke? lebo pasovy opar je bolestivy aj na dotyk, su tam pridružené rozne pocity v tej casti ako je nerv zasiahnutý.Inak aj ja som si na zaciatku myslela ze to mam alergiu od ciernych rifli, lebo som aj atopik a u mna to nie je nic nezvycajne..ale nakoniec to bol pasovy opar.
@macko_usko222 nie nemá žiadne iné. Aši uvidíme časom ako sa to vyvinie
@zuzka565
no samozrejne pasovy opar ma svoj proces tak ak by sa to rozsirovalo na ine miesta zvycajne to v takych bodoch vytvara pas a bude citit ine pocity, to rozvinute stadium je uz aj dost velka bolesť.. Ale vtedy to uz antivirotika nezachrania, niekedy je mozne lepsi kozny lekár, ten to hned rozlisi. Drzim palce
Podľa mna to je