Bože ženy, ja neviem čo toto je. Posledný týždeň ma poobede chytá strašný spánok. Už sa mi 2 dni podarilo zaspať o pol 5 dve hodiny pospať a ísť dať spať deti... Existuje niečo ako letná únava? Ja sa nespoznávam. Fungujem od rána až kým nejdem spať a zrazu toto. Ani káva nefunguje...
@zojazoja tak ale ja mám ešte príliš malých krpcov, aby som takto vypla 😂😂
A keď si teda zaspala na tie dve hodiny, kto bol zatiaľ s deťmi? Alebo co robili? Koľko majú rokov?
No a čo sa týka únavy.. Áno, horúčava a dusno vie človeka unavit, to nie je prekvapujúce.
Aj ja som posledne dni brutálne unavená ani 2 kávy nepomáhajú nechápem čo sa deje. Normálne sa mi oči zatvárajú.
ja to mam tiez :( cely den ako matoha som, nieco urobim doobeda pracovne, obehnem vybavim a uz mi hlava pada.. a to som naprl. dnes nevedela rano z postele vstat, proste nechapem.. absolutne...
Mozno z tepla alebo co ja viem.. ale tak aj doteraz bolo teplo a spala som normlane a cez den behala :DD
@jaskolka akože bol tam aj muž, ale tak ja ked takto zaspím cez deň,tak stále som na 70% hore a vnímam a okrikujem deti. Tie sa buď hraju, pozerajú alebo hádajú 😂😂 2 a 3 roky
@jaskolka a akože pre mňa to je prekvapujúce, nikdy som tieto stavy nemala
Bol tam muž tak si si mohla dovoliť spať🙂ak by nebol určite by si nezaspala.Chlap taký problém nemá, keď sa mu chce spat tak spí.
Minulý týždeň, keď pršalo som si ľahla o 16 a zobudila sa 18:30 a to dcéra vedľa mňa telefonovala, pozerala seriál a vôbec som nemala pocit, že som unavená horšie bolo večer zaspať🙂
To teplo robí svoje, ale už je aj večer skôr tma už sa desím jesene.
Tak keď tam bol muž, tak to je v poriadku, jednoducho si si oddýchla, lebo telo to potrebovalo.
A to, ze predtým si to nemala - no ale aj telo sa mení, kľudne už môžeš reagovať inak na horúčavy ako trebárs pred rokom.
Skus si dopĺňať vitamíny, viac tekutín, ono leto o chvíľu končí, tie horúčavy už na budúci týždeň aj tak nebudú také.
No a co. 😁 tak spi keď telo potrebuje. Mňa tiež zlomi koľkokrát v podvečer na 2 hodky. A tie tepla to je tak vyčerpávajúce, že je normálne ze je telo unavené.