Zaujíma ma váš názor na mňa a môj život. Som mladá ešte nemám 30 šťastne vydatá dve deti. Starám sa o deti navarim majú čisté veci upratujem snažím sa aby bolo všetko na poriadku. Problém je v tom že som stále v strese nechápem prečo, z toho že niekam musím ísť je jedno kam, že si nemám čo obliecť že nemám 100% uprataný byt, umyté vlasy vtedy nemám na nič náladu a keď sa dá celý deň chcem byť len zavretá v byte. Keď mám upratané ja vyzerám dobre objednám si niečo nové na seba spravím si nechty vtedy sa cítim lepšie a chcem ísť aj von s deťmi. Chcela by som byť aktívna matka bojím sa šoférovať závidím ženám že majú celý deň nabitý program na materskej a baví ich to ja stále riešim hlúposti uvedomujem si to. Teraz mám malé bábo som unavená v tehotenstve ma tiež nič nebavilo hovorila som si že sa to zmení keď sa narodí ale je to zase tak isto. Keď som chodila do práce mala som ťažkú prácu fyzicky vstávala som o pol 5 po práci som chodila pre malého do škôlky unavená stereotyp. Tešila som sa na materskú ale som zase tam kde som bola zase ma nič nebaví. Chcela by som sa zlepšiť v angličtine kvôli lepšej práci do toho sa neviem dokopat vydrží mi to týždeň. Ubíja ma to aká som a mrzí ma to kvôli deťom a mužovi. Je tu niekto kto prežíva niečo podobné? Som totálne bez energie.
Podla mna sa snazis byt dokonala a ked nevladzes, tak rezignujes. Nezabudni, ze si len clovek, nemusis byt dokonalá ako automat. Ked sa budes cely zivot nahanat, aby bolo vsetko tip top, tak nakoniec zistis, ze si nemala cas zit. Stoji ti to za to?
Nie je to ani lenivosť ani depresia. Je to mierne úzkostné spravanie. Chceš toho veľa stihnúť tvoja duša chce lietať a tvoje ego chce mat poriadok a bezpečie. Lahni si večer na chrbát pusti si relaxačnú hudbu a z hlboká dychaj pomalým výdychom. Nájdi si info o jógovom dychu. Pokus sa na nič nemyslieť alebo mysli na niečo prijemne alebo si nájdi afirmácie a pusti si ich do uší. Keď to budeš robiť pravidelne pocitis zlepšenie. Buď milá k sebe aj k druhým. Zmeň svoje nastavenie. Nesúď nerieš nehodnoť neuvažuj nemysli. Len vnímaj a pozoruj svet deti prírodu zvieratká. Nepozeraj správy iba ak cielene.
Sprav si vodičak, kúpiš si auto...
Ja keď som začala šoférovať už idem všade kde sa len dá 😃😃😃 a je to super, a jazdím opatrne, podľa predpisov bez veľkej strachu.
@vanesa0905 je to na prd stále si hovoríme bude lepšie a nič 😆
@roja01 nestojí mi to za to len neviem neviem ako tie pocity zmeniť
@slovakboy ďakujem vyskúšam ❤️
@dadulamamula vodičák mám
Akoby som o sebe citala, len ja mam skoro 39, 3 deti, posledne nespavca, takze to pripisujem tomu. Mam este aj hnusobu diagnozu, tak aj to. Plus, vcera ma asi chytila kriza stredneho veku alebo co, nejdem to verejne rozoberat, ale obzeram sa spat a nic okrem deti som nedosiahla, ani tu robotu som nemala ktovieaku, kariera nula nula nic...jedina moja vizitka su sikovne deti. Ale to ziadneho zamestnavatela nezaujima, ze...
Ja mam zalubu, sitie...ale kym sa dokopem k niecomu, vytiahnut stroj, latky, maly je hore, vsetko mi berie, najzaujimavejsie su spendliky a noznice. Takze ked je hore, nedavam to. A vecer, ked zaspi o 22, tak uz nemam naladu na nic. Kopia sa mi latky, aj mi deti vyrastu z vystrihnutych veci, kym ich zosijem...nemam energiu niekedy uz na nic a je mi to luto, lebo rychlo rastu. Neviem sa niekedy prekonat. So soferovanim som nejak podobne na tom. A tak celkovo...neviem, ako tie pocity zmenit. Proste su tu a neviem sa premoct, prekonat, len u mna je aj ta fyzicka unava realna, vysoky tlak a na liekoch som...Tak to tomu nepomaha. Neporadim teda, ale nie si sama.
@nevenka aspoň ťa baví šitie mňa nebaví nič skúšala som všeličo keď ti dieťa podrastie môžeš šiť aj si niečo zarobiť ja nič také neviem skúšala som piecť chvilu ma to bavilo ale nula bodov ja neznášam ten bordel v kuchyni a na nič iné nemám čas obťažuje ma to keď mi niekto zavolá že chce tortu to mám hneď nervy 🤣
Asi ta chápem ja som tak bola keď som chodila do práce ráno som tiež vstavala o 5 a bola som potom celý deň unavená že ma nič nebavilo vtedy som si hovorila ze keď budem tehotná budem mat kopu času, energie.. Hmm teraz som tehotná a je to somnou rovnaké. Teraz mi je ešte ktomu aj zle nonstop nevoľnosť takže žiadna energia na nič🙈bojím sa ako to bude po pôrode...