Je to len melanchólia?

adriana23c
27. jún 2014

Ahojte vsetky mamicky.S priatelom mame krasnu 6 mesacnu dcerku ktoru obidvaja nadovsetko milujeme.Pisem preto lebo si momentalne sama poradit neviem.Vzdy sme s priatelom mali krasny vztah,odkedy sa vsak narodila dcerka nas vztah sa zhorsil.Vsetko co mu poviem on chape ako utok na svoju osobu a naopak ked on nieco povie tak sa nahnevam hned ja a hadka je na svete.Mame krasne obdobia ktore sa striedaju so zlymi pocas ktorych sa hadame.Tvrdi ze som sa zmenila a ma aj pravdu.casto sa pristihnem smutna alebo nahnevana a vybijam si to aj na neho.pred dcerkou som bola vzdy pozitivna,usmiata a teraz som ako klbko striedajucich sa emocii.neviem co si s tym pocat.nechcem aby sme sa rozisli.chcem sa spytat ci sa niektora z vas tak citila alebo ci sa niektorej tiez zhorsil vztah.ak ano ako ste sa z toho dostali?dakujem.

stefka33
27. jún 2014

@adriana23c No samozrejme, že sa zhoršil. Bábätko dá zabrať. Je to prechodné, malá odrastie a zas bude dobre. 🙂

bosoriak
27. jún 2014

@adriana23c Dostali sme sa z toho len tak, ze sme sa o tom rozpravali s manzelom 🙂 On vedel, ze som nevyspata, nervozna ci vsetko robim dobre, kojenie mi neslo, vystresovana z kazdeho prdnutia malej... Ale aj on bol nervozny, lebo zrazu jeho zodpovednost za rodinu narastla dvojnasobne. Takze sme sa rozpravali, lubili sme sa, naucili sme sa byt trochu sebecki a nemysliet len na dieta, ale aj na seba a na seba navzajom. Jo a zmysel pre humor, to je podla mna zaklad vo vztahu. Darmo sa lubite ako kone, ked sa na sebe neviete zasmiat.

Ak vam ide o to iste, a to o stastne dieta a normalny vztah, tak sa da vykomunikovat uplne vsetko. Ten sposob si ale musite najst sami, kazdy sme iny a univerzalny navod neexistuje.

Drzim palce.

adriana23c
autor
27. jún 2014

Dakujem vam obom velmi pekne🙂pomohlo mi ze nie sme jedini ktori sa tak citime.som taktiez rada ze obom vam to dopadlo super🙂