Je to kurie oko?

otiliahorvathova
30. dec 2022

Ahojte, viem že je tu toho veľa, ale neviete mi poradiť či takto to vyzerá kúrie oko.
Dali sme asi dva krát náplasť na kúrie oko a takto to ostalo. Nemám s tým žiadne skúsenosti, tak ak je tu niekto kto vie poradiť či takto to má vyzerať, tak by som bola vďačná. Ďakujem

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@bilberryday aha. Ďakujem
No bolo vidieť viac čiernych bodiek.A neviete čo je dobré na to?

zuzi0911
30. dec 2022

@otiliahorvathova ja som rada toto mala ...kúpila som si taky ako lak na to v lekarni...natrela,prelepila a tie korene postupne vychádzali

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@zuzi0911 Aha ďakujem za typ

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sarahh09
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@nikto2234 Ďakujem za odpoveď

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@bilberryday Ďakujem za radi a info.

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@sarahh09 Skúsime a ďakujem za info

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@bilberryday aha... Tak to asi radšej nechať len tak? A zájsť čím skôr k lekárovi.

bambi23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@bambi23 ahoj, no aj my to budeme mať z aquaparku lebo od vtedy stále niečo, ale mala to len také ako pľuzgierik maličké a teraz sa jej to tak horší, tak som už nervózna čo to môže byť. A nechcem len tak niečo skúšať aby sa jej nepohorsilo. Tak fakt ďakujem za info.

bambi23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terry658
30. dec 2022

@otiliahorvathova my sme použili túto vodičku. Strašne smrdí a fakt vypaľuje. Každý deň sme dali na koliečko z vreckovky (pomocou dierkovačky sme si vyrobili aby to bolo len na tej bradavičke). Trvalo to asi mesiac a fakt sme poctivo vypaľovali. Potom sa to ešte raz vrátilo ale už nebola taká veľká a po ďalšom týždni už sa to nevrátilo.

sunshine_18
30. dec 2022

Kolodium forte..

bambi23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evaachesa
30. dec 2022

Mne pomohlo toto. Trvalo to vyše mesiaca, každý večer natrieť a prelepiť leukoplastom, no pomohlo.

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@bambi23 Ďakujem veľmi pekne.

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@terry658 ďakujem za info

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@evaachesa ďakujem za typ

oli18
30. dec 2022

Tak toto bradavica nie je. Vyzera to, ze je tam hnis. Prepichnut dezinfikovanou ihlou a vytlacit .

otiliahorvathova
autor
30. dec 2022

@oli18 práveže, tam nemá hnis. To ma takú kožu akurát jak sa okupala. A v strede také čierne jak bodky.

evaachesa
30. dec 2022

@oli18 nie je to hnis. Po tých nalepkách a vodičkách zbelie aj okolitá koža keďže sú tie prípravky dosť silné. Mala som to podobné.

mia7811
31. dec 2022

@otiliahorvathova poradim bezbolestne riesenie.
Liek isoprinosine. Mne dusik ani verumal ani duofilm nezabrali. Iba ten liek. Do 3 dni ten sajrajt zmizol bezbolestne sam

oli18
31. dec 2022

@evaachesa tak to som netusila, zasesom mudrejsia 👍

jana_eyre_2
31. dec 2022

Moja dcéra z aquaparku mala úplne presne také isté veľké ale na palci.. bola som s ňou u koznej, bola to bradavíca.. 2x jej to vypalovala, poplakala si.. ale nepomohlo jej to, skúšala som duofilm, nic.. a asi mi nikto nebude veriť, ale zmizlo jej to vďaka šupke od banánu.. poradila mi kamarátka, že to niekde čítala a ja uz zúfalá som skusila.. vystrihla som kusok veľký ako ta bradavica a prilepila vnútornou stranou tak, aby to bolo pritlacene len na to konkrétne miesto a nesiel k tomu vzduch.. asi po týždni to celé zcernalo a odpadlo.. (dávala som to len na noc, dcéra keď bola hore tvrdila že ju to páli, tak som jej to lepila keď zaspala)

simca06022011
31. dec 2022

Hlavne skôr ako sa to natrie, treba tu jrubnutu kožu celú odstrániť, a vždy medzi natieranie odstraňovať. U nás lastovicnik pomohol len teraz v zime zohnať. Aj také pero na bradavice sme používali, na jednej strane malo takú skrabku kovovú, čiže tým sa to dalo dobre zoskrabnut. Plus som dezinfekciu používala a ja rukavice :D a inak je tu teraz o tom XY tém, kopec skúsenosti tam... treba pozrieť.