Dobrý deň chcela by som sa spýtať či ste sa niekedy nestretli s týmto problémom ktorý u mna pretrváva už rok … Mala som zápal stredného ucha aj s hnisom na pravej strane … po vyliečený mi pretrvávali podtlaky v uchu ale na ľavej strane zhruba 2 mesiace keď toto všetko po vybratí 4 ks antibiotik ustálo začala som mat problémy s pravou polovicou tvare. Boli ma krk, čeľusť, niekdy mi to strieľa do oka , bolieva má ucho a taktiež zuby hlavne spodné stoličky a nos … ako by sa tie svaly v okoli čelustneho kĺbu stále nejako pohybovali a neboli na mieste cítim tam tlak a pulzovanie …rentgen CBCT zubov je v poriadku , CT hlavy je ok a Magnetická rezonancia trojklaneho nervu len mi spomenul že možno je to prechladnute celé a nasadil neurológ gabapentin 300, ktorý zabral len slabo lebo stále to pociťujem … jedine čo pociťujem menej je ucho zbytok bez zmeny … za každú radu budem vďačná … taktiež má ta práva polovica tvare pripadá v mieste kde je TMK kĺb niečo malo väčšia proste a viem že takú tvar som nemala a bola súmerná .
@saskia0645 ja som mala bolesť oči,uší, zubov,proste celej tváre plus tŕpnutie nosa a jazyka zo stuhnutej krčnej chrbtice.
@lilyianka dobrý večer, to mám zrejme aj ja idem sa zblázniť od bolesti vystrelujú mi aj do krku ucha, zubov, ako ste to poriesili?
@ninusiak86 v konečnom dôsledku po roku bolesti,návštevy lekárov atď mi pomohlo kúpiť tvrdý matrac a anatomicku podušku
Ja som mal zapalen schovany pod zubom, od neho to chytil 3klanny nerv (a zub postupne odumrel), doktorka na rtg nic nevidela, zvysne vysetrenia boli tiez ok a ja som skoro skrabal steny od bolesti, potom som uz zacal mat problem s rovnovahou a vtedy som prisiel k zubarke znovu a ta mi neveriac robila test zubov chladom a zistila ze nan ani trosku necitim a iked bol pekny a rtg ok, tak nechapala, bo poziadal som o vysklbnutie, tak mi dala papier ku chirurgovi. Ten tiez neveriaco pozeral na zub i rtg, ale som ho napokon ukecal... zub teda vysklbol a vtedy v strede pod nim videl malinky vacok hnisu, ranu preplachol a od toho dna som mal uzasnu ulavu a pokoj. Chvalabohu, ze som si trval na tom, ze je to ten zub a nemusel ine vysetrenia este absolvovat, len orl, zubne a obvodacku s odbermi krvi... nez sa to takto poriesilo.