Ahojte prosím Vás ak ste niekto mali podobnú skúsenosť poraďte, je to znamienko alebo kliešť? Našla som si to ráno, lebo má to velmi svrbelo. Isla som na kozne a doktorka povedala, že je to znamienko, ešte mi to pozrela aj dávkou kamerou či čo to bolo...cvakla to a priblizilo jej to, vravi nie je to kliešť je to znamienko, že možno som si ho zaskrabla, alebo má do neho nieco ustiplo. Okolo sa mi vytvoril červený kruh, a potom take opuchnuté biele miesto cca 10x5cm. Moja obvodná sa skôr priklonila ku kliestovi, no keď to chytila vravi, že je to taka hlavička ako znamienko. Cize neviem a nevyzerá to pekne.. som fotografka fotim teraz veľa v prirode, takze možno je to spojené s tým...
Určite to nie je kliešť a to osobne som vybrala už asi zo20 kliešťov
@limetka69 ja som mala už zaskrabnute aj aj mám od pôrodu strasne veľa znamienok, ale vždy to stipalo, teraz to svrbí a v podstate niesom si vedoma toho že tam deň pred tým to znamienko bolo aj keď prvá foto mi tiez pride, ze znamienko, ale keď si pozeram uštipnutie kliestom tak tá mapa svebenie a cerveny kruh okolo sedí...a teraz po odtrhnutí ostala aj jamka ako po chraste... mám pár dni pred dovolenkou, preto má to tak štve..
Kliešť ma nožičky...a pripojený je bodovo... keďže toto vyzera že je napojene na kozu plochou, tak to je znamienko...kvôli tej okolitej reakcii by som sa nechal poslať na chirurgiu, nech to vyťažia pošlú na patológiu.
@miskooo1987 povedala mi dr. Že uvidime o dva týždne
Je to znamienko. 100%