Je to iba obyčajné nachladnutie?

20. sep 2021

Ahojte takze zacalo to pred par dnami a to ma iba bolelo hrdlo a stratila som cuch urobila som si teda test bola som negativna hrdli ma zacalo boliet cim dalej tym viac a viac. Az som nemohla takmer rozpravat cez noc to preslo. Ale rano som zacala pokaslavat a smrkat. Nejako v nedelu som vlastne mala iba nadchu a bolela ma hlava nemala som ani horucku. Dnes zasa kaslanie smrkanie a neskor aj bolest hlavy. No teraz som zacala slabo pocut a uplne mi huci v uchu a cuch stale nikde. necitim vobec nic. Neviete co to moze byt? Robila som si testy asi 3. idem zajtra k lekarke len chcem vediet co to je ci to je iba take silne nachladnutie alebo aj nieco viac.

ella_price
20. sep 2021

No mama keď mala takéto nachladnutie, tak stratila čuch po nejakom spreji do nosa. Už ani neviem čo to bolo za bordel a asi dva mesiace musela fungovať bez čuchu. Hlava a uši ju boleli tiež z uzlín, ale teda uvidíš, čo ti povie lekár. Držím palce

luccija
20. sep 2021

Asi máš zápal dutín dávaj si Sinupret

lenka2710
20. sep 2021

Ja som pri každom nachladnutí bez chuti a cuchu, boli ma hlava, mam sople, potom mi sople pozatekaju a začne hrdlo a kašeľ! Každú jar a jeseň, keď je prechodné obdobie

janci05
20. sep 2021

Ja pravidelne pri každom silnejšom nechladnutí nemám čuch ani chuť. To je moja klasika niekoľko rokov. Postupnosť: priesvitné sople, zatekajúce sople, bolesť hrdla, kašeľ, zelené sople, strata čuchu a niekedy zlezie aj do priedušiek.

autor
20. sep 2021

@ella_price dakujem ja som si davala nasivin ale mam locit ze cuch som nemala este predtym nez som ho uzivala

sara07
20. sep 2021

tak chod na pcr a uvidíš, lebo mudr ta nan aj tak pošle

autor
20. sep 2021

@lenka2710 to ja nastastie nie mna vzdy chyti iba kasel horucka bolest hrdla

autor
20. sep 2021

@janci05 presne tak niak to mam teraz aj ja. No uvidim co mi povie lekar

autor
20. sep 2021

@sara07 na tom som praveze tiez bola a nic koronu som nedavno prekonala takze to to dufam nebude

angelous1991
20. sep 2021

Som na tom rovnako od včera dnes mi tak upchalo nos že od poobedia necítim nič . Ja som vždy pri prechladnutí bez cuchu a navyše aj hlucha … je to nepríjemne najmä v tomto obdobi covid si človek už hocičo namysla ale nerob paniku sak sa vari covidom nevytratilo klasické jesenné nachladnutie najmä keď je teraz počasie take aké je …. Drž sa… pamätaj že nádcha trvá buď týždeň alebo 7 dni ale vždy prejde 😄😃😂

autor
20. sep 2021

@angelous1991 😂dakujem❤️. Ja sa ani tak nebojim ze by to mohol byt covid skor som sa bala ci to uz nemam nejaky väcsi zapal ked ledva pocujem ale tak dufam ze to nic vazne nebude.

angelous1991
20. sep 2021

Vitaj medzi nami hluchotinami 🤣🤣🤣 ja tu už pol dňa vrieskam na syna nech si nehundre popod nos keď na mna hovorí 😂😂 proste nepočujem

margaretka2441
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pondelok01
20. sep 2021

Ja mam to iste, zacalo to utorok bolestou hrdla, potom sople, chrchlavy kasel, dutiny, hlava bolava, ledva som pocula. Dnes je pondelok a uz je mi vyrazne lepsie, cez vikend to bolo hrozne. Davam si stoptussin na vykaslanie tych hlienov. Antigenovy test vo stvrtok bol negativny, koluje nam tu aj ina pliaga bohuzial.

euka210
20. sep 2021

Az na ten cuch aj my sme mali take doma pred 2t a cez vikend syn a manzel zasa chori. Tiez testy negat, ja bola aj na pcr lebo 2 dni som ledva fungovala...teplota ale ziadna, len hrdlo, hlava, unava, potom nadcha, kasel.

diewcatqoo
21. sep 2021

Ja som v takom stave uz tyzden. Zacalo to ukrutnou bolestou hrdla a potom kychanie, sopel, kasel a bolesti na hrudi. Tiez som bez cuchu a hlucha na jedno ucho z toho smrkania. Teplota mierne zvysena, akurat ma strasne boli hlava a som unavena. Testy negativne.
Uz sme asi zabudli, ze existuju aj ine choroby ako covid. Minuly rok sme prezili bez prechladnutia, tak tento rok nas to asi chytilo o to viac.

autor
21. sep 2021

@angelous1991 😂😂

autor
21. sep 2021

@diewcatqoo mna to priavidelne kazdy rok az na to ze tento aj to ucho a cuch. Je to hrozne ked niekde len zakaslem a uz ma pomaly vyhanaju ze tu nemam co robit nech sa liecim doma

dzejsik
21. sep 2021

na pcr si bola, prejst to neprechadza, tak najskor zapal nejaky, treba ist k doktorke a kupila by som aj nieco na rychle nastartovanie imunity (napr je taky tyzdenny silnejsi imunoglukan)