Je to hrčka alebo väčšie podnebie?

9. dec 2024

Dobrý deň, je takéto podnebie ako je šípka na obrázku v pohode? Druhá strana vyzerá inak. Neboli to, nemení to farbu, rentgen som mala pred mesiacom popri preventívke a zubár nič nepovedal na to, ja ani neviem či to tam mám dlho alebo nie. Je to tvrdé ako aj druhá strana, nič sa tam nehýbe tak neviem či to je okej alebo to môže byť nejak hrča alebo nádor? Neviete prosím niekto či to je niečo zle či ešte raz ísť k zubárovi alebo čo s tým? Vážne neviem ako dlho to mám nejak som to neriešila. Len som bola chorá a mala som aftu ale tá zmizla a neviem či sa veľa sledujem alebo čo ale aj sa trochu bojím. Ďakujem za názor.

rebi789
9. dec 2024

Nerastie ti osmička?

autor
9. dec 2024

@rebi789 nie

lilly7913
9. dec 2024

Ja to mam tak isto, na jednej strane to mám väčšie ako na druhej, presne tak ako ty, nikdy som to neriešila, pripisujem to osmičke že tam tak nejak rastie.

autor
9. dec 2024

@lilly7913 okej tak skúsim nestresovat vo februári mám termín u zubára opýtam sa ho na to. Osmičku nemám veru na tej strane ani na rentgene ju nebolo vidiet minulý mesiac.

lilly7913
9. dec 2024

Vôbec nemusíš stresovať, keby je to niečo vážne zubár by si to určite všimol, a na rontgene dupľom. Neboj nič 😉

autor
9. dec 2024

@lilly7913 ďakujem ukludnila si ma veľmi. Veru, ten rentgen by snáď odhalil niečo zle keby to malo byť. Ďakujem ti, ja si už pripadám ako hypochonder, všade vidím len choroby a zle diagnózy, stále sa neviem vyrovnať so stratou otca, takže viem, že moje obavy sú často krát psychického pôvodu.