Uz dlhsie obdobie ( mozno aj pol rok) mam problem vstat z postele. V zmysle ze sa mi nechce a strasne tazko sa mi prekonava, chytim sa kazdej prilezitosti v nej ostat, kusok sa citim horsie zvelicim to pred rodinou aby som v nej mohla ostat aj cely den a mala pokoj. Mam dve deti, 3 a 6, taky cas je s nimi manzel. Robila som z domu a aj to dost casto tak ue som cele dopoludnia odrobila z postele. Momentalne som nezamestanana a je to este horsie. Upracem aj navarim, vyperiem ueobim vsetko doma co treba ale musim sa strasne premahat. Myslite si ze je to depka? Vseobecne nemam na nic chut (strasne sa mi kopia zdravotne problemy, travenie v tahu, chrbtica, mam arytmie sice neskodne prosto v kuse nieco ale podla vysetreni som uplne v poriadku a som z toho uz zufala ze nie je den ue by mi dobre bolo). Mate niekto podobnu skusenost? Co Vam pomohlo? Dakujem
Mala som podobny problem. Tiez to zacalo zlym travenim. Taktiez ekg zaznamenalo mierne arytmie. Nemala som energiu a mala som pocity uzkosti, pritom vo vseobecnosti som psychicky odolna. “Zachranil ma” zapal mocovych ciest (zrejme z premnozenych bakterii v traviacom trakte), na ktory som dostala antbiotika, ktore zabrali aj na traviaci system. Po dobrati antibiotik a so spravnymi probiotikami sa mi doslova zazracne vratila energia a dobra nalada. Zdravy mikrobiom v crevach je zaklad celeho zdravia.
@bublinka1426 uz som rozmyslala ze si najdem pracu normalnu kam treba kazdy den chodit a nie homeoffice ale pri tom ako som momentalne ja tom neviem ci by som to zvladla. Nie je den aby mi nebolo zle
ak ešte máš problém aj so spánkom tak áno, depresia ako z učebnice...
a to ešte ide jeseň, zima, kratšie dni - to je všetko len horšie pre pacientov s touto diagn.
@deti95060810 ano mam problem so spankom, budim sa kazdu hodinu
vyhľadaj lekára... bude sa to len zhoršovať...
môžu sa dostaviť panické ataky.
smer lekar
mne pomohlo najst si pracu, menej sa sledovat, a byt medzi ludmi, nie len doma.,
potrebujes zmenu prostredia zjavne.