Je to cysta alebo niečo iné?

bodka27
1. máj 2013

Ahojte..Ms mavam pravidelnu 28-30 dni (mozno dva-trikrat do roka sa stane ze pride po 31 dnoch) za par hodin to uz bude 36 dc a este stale nedosla pritom brucho a krize ako na menzes ma bolia uz minimalne 4 dni 😔 Nie je to celodenna bolest...niekedy citim len pichanie na bokoch alebo taku tupu bolest v podbrusku ako pri ms,alebo len krize...potom to zas prejde a tak dokola..lietam vkuse na wcko ze som uz uz dostala a prdlajs ... 😒 Este sa k tomu pridruzila zapcha ktoru som naposledy mala ani nepamatam 😒 naduvanie a vcera vecer mi prislo tak cudno ..Chora som nebola, prechladnuta sa necitim tak ja naozaj neviem...Zacinam si domyslat tie najhorsie diagnozy 😒 Mozu to byt podla vas priznaky cysty ? 😒

mimka11111
1. máj 2013

@bodka27 myslím,že pri cyste je skôr skoršia mms, ...to,čo popisuješ,mávam ja velmi často....+,- 5 dní meškajúca mms a všetky tebou popisujúce príznaky.....to však nemusí byť aj tvoj prípad

bodka27
autor
1. máj 2013

@mimka11111 ale mne nemeskava ms ..tento rok mi prisla vzdy po 28 dnoch a raz po 27 a teraz toto 🙄 Ani brucho ma nebolieva kazdy mesiac pred ms ..niekedy ani neviem ze som dostala.... 😀 No snad dojde do piatka kruci 🙄

mimka11111
1. máj 2013

@bodka27 😀 no mne tiež nikdy nemeškávala,a vždy dorazila načas....ale už asi 2 roky mávam občas "stavy", ako ty /okrem iných/, čo samozrejme moja doktorka vždy skonštatuje ako hormonálnu poruchu 😖 ...neviem,skús si urobiť testík,či náhodou nie si tehu, prípadne počkaj ešte pár dní, či mms nedorazí

bodka27
autor
1. máj 2013

@mimka11111 Test kupovat nebudem lebo tomu zeby som bola tehotna vobec neverim......Nakolko s priatelom sme sa pokusali viac ako dva roky a nic ..tak sme sa potom rozisli aj kvoli tomu ze sme nemali dieta..nasla som si druheho partnera a stym bolo babo na prvy sup 😀 Ale co sa nestalo znova som sa dala dokopy s ex priatelom.Asi osud..mavame nechraneny styk ale kedze si myslim ze priatel nieje v poriadku tak tehotenstvo vylucujem..Skor si domyslam vselijake ine choroby ako cysta a podobne 😖 😖 Ale tak snad to nie je nic vazne ....Vy sa snazite o babo?

lili_mia
1. máj 2013

@bodka27 Tak si urob tehu test 🙂 či je to cysta, alebo si predsa nachladla, alebo to tehotenstvo, to zistí len lekár. Síce ja ked som prechladla, tak som v podbrušku mala doslova ťažké gule 😖 😖 a všetko ma strašne bolelo, ledva som chodila a guličky sa vlnili 😒 u Teba možno len začína účinkovať prechladnutie, teraz je počasie všelijaké. No nepi žiaden bylinkový čaj, kebyže si tehu.

mimka11111
1. máj 2013

@bodka27 snažíme sa už cez 2 roky,ale aj napriek tomu,že sa nám nedarí, sme stále spolu a stále sa rovnako milujeme.....to,že sa ti s expriatelom nepodarilo 2 roky otehtnieť ešte neznamená, že to aj teraz tak musí byť.....bol na nejakom vyšetrení, kde mu lekár povedal,že je neplodný? nedomýšlaj si zbytočne bludy 😀 ,ked si si nie istá a bojíš sa, chod na gyndu

bodka27
autor
1. máj 2013

@lili_mia nechcem zbytocne vyhadzovat peniaze na testy 😀 neviem kde by som stihla nachladnut kedze po vonku momentalne skoro vobec nechodim ..furt som zalezena doma 🙂) ale tak clovek nikdy nevie niekedy staci prebehnut chvilku po vonku a uz to je.....Mala som raz zapal mechura ale to bola ina bolest a hlavne ked som isla na wc..toto su bolesti ako na ms ktora sa ma cochvila rozbehnut 😀 Nepijem ziadne caje bylinkove ani tabletky si nedavam.istota je istota no aj ked ja tehotenstvo vylucujem ...uz som sa stym zmierila nejako ze s tymto priatelom babo nebude tak nebude..jedno uz mam musi mi stacit 🙂

maminuska
1. máj 2013

@bodka27
@lili_mia ja mám teraz to čo ty, bolí ma podbruško ako pri menzese, a do včera som bola presvedčená že som tehotná . Ranná nevolnost , citlivé prsia a dnes som mala dostat menzes ale ten nikde. Cyklus mám v rozmedzí 28 - 31 dní a vžd ymi to meškalo len v príapde ked som bola tehotná .
Dnes som si však urobila test a bola som riadne sklamaná , lebo bol negatívny . Nebolo podla vás ešte skoro ? Mám sice tri deti , ale skusenosti s testami veľmi malé lebo vždy mi určil tehotenstvo lekár.

bodka27
autor
1. máj 2013

@mimka1111 Ja som vtedy s nim chcela strasne babo(co som sa narevala kazdy mesiac 😀) ale tak on nechcel ist na vysetrenia .nechcel umele oplodnenie.. 😀 tak sa to potom zacalo nejako kazit 🙂 Takze to ze nieje asi v poriadku som si domyslela ja sama.... 😀 A vy mate nejaky problem ci ste ok a len sa nedari ?

mimka11111
1. máj 2013

@bodka27 nedarí sa ☹ ,a neviem,čím to je, aj sa snažíme stále na to nemyslieť,tak ale ked je túžba u oboch velká ☹

lili_mia
1. máj 2013

@bodka27 aj zápal mechúra som mala a ešte mi doň pichol urológ prstom, aby fakt videl, že ma to bolí 😀 😀 😀 pri zápale vaječníkov som absolvovala vnútorné vyšetrenie a mala som pocit, že jej prsty cítim niekde až pri pupku, všetko bolelo ... no mňa to bolelo inak ako pred spustením ms
môj známy sa s priateľkou pokúšali o dieťa cez dva roky, vedeli že sa milujú počas jej plodných dní a nič .. on to vzal na seba, priveľa fajčenia a stres z práce, meškajúce faktúry a on nemal z čoho udržiavať firmu .. jedného dňa sa s priateľkou škaredo pohádali a v tom afekte po sebe zatúžili 😀 😀 😀 voilá, je tu bábatko 😵
@maminuska s testami nemám skúsenosť, neviem poradiť .. aj ked mi ms meškala, dala som tomu čas a mrcha stále prišla .. v jednej chvíli sme už aj meno vyberali 😀 😀 😀

bodka27
autor
1. máj 2013

@mimka1111 asi by ste sa mali nato skusit vykaslat a ak nemate vaznejsi problem urcite sa skor ci neskor zadari 😉

@lili_mia no zapal mechura to bolelo ako svina nechcela by som to uz 😖 Domyslam si vselijake diagnozy a pritom mi mozno nic neni len meska bez priciny..stat sa moze no nie? 😠 ale kasle ma aj ta zapcha co mam .... 😒 neviem no pockam do soboty a ak dovtedy ta krava nedojde asi kupim pre istotu test... nech mam dusu na mieste 😀

majca1581
1. máj 2013

@bodka27 no myslim si že cysta to nie je , ja som ju mala a takto sa to neprejavuje ved teba akoby boleelo cele telo vsetko so vsetkym chod na vysetrenie "!!!!! 😨

bodka27
autor
1. máj 2013

@majca1581 cele telo ma urcite neboli ani nahodou 😀 pobolieva ma len brucho a krize bud obidve naraz alebo raz brucho a potom krize....a potom zas nic 😀 asi starnem alebo co ...k lekarovi by som isla ak by svinucha neprisla dlhsiu dobu..este sa moze dostavit

katieg85
1. máj 2013

@bodka27 cysta to urcite nie je,tie priznaky su skor na tehotenstvo.

bodka27
autor
1. máj 2013

@katieg85 no ja uz sama neviem co si mam myslet...uvidim do konca tyzdna a ked nic kupim test nech viem nacom som 😕

katieg85
1. máj 2013

@bodka27 ja som tiez mala mierne menstruacne bolesti a nakonec neprisla.

majca1581
1. máj 2013

@bodka27 ta potom tehotna mozes byt ..ja som na zaciatku mala tiez bolesti strasne ja som si myslela že uz zomieram no hrozne diagnozy som si uz domyslala ale nebolo to nic ine ako tehotenstvo a teraz som uz v 5 mesiaci...ja som na zacitaku tiez mala pocit ze pride menstruacia ale neprisla a ani som neverila tomu ze mozem byt tehotna az kym mi to lekar nepotvrdil a ja som na zacitaku v kuse tabletky od bolesti krizov a vajecnikov bralla a to bolo baby 🙂 spúrav si test tehotensky

darzneba
1. máj 2013

a tehotna nemozete byt?

bodka27
autor
2. máj 2013

tak baby prisla ms uff mi celkom odlahlo .. 🙂 lebo vobec nemam chut byt tehotna 😀