Je to chrípka?

yollanda
15. okt 2016

Ahojte! Uz druhy den mam bolesti svalov a klbov. Dokonca som mala pocit, ze ma bolia zily. Zasla som dnes na pohotovost a povedali mi, ze je to chripka. Lenze nemam ani teplotu a ani sople. Po tabletke sa trochu ulavi, no citim sa ako dobita. Dr ma nepopocuvala.

hyta
15. okt 2016

Teraz je veľa chrípky, neviem či vždy pri chorobe mávaš i teploty.Možno sa ti ešte ďalšie príznaky sprevádzajúce chrípku dostavia. Daj si Paralen, ten je i od bolesti a uvidíš. Ak budeš takáto i v pondelok, choď ku svojej lekárke, najlepšie na lačno, aby ti zobrali i krv.Prajem skoré uzdravenie.

emamaj
19. dec 2017
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Ahojte, na chrípku a celkovo je najlepšia prevencia. Ja a moja rodinka pravidelne užívame tablety od karibskej Moringy. Obsahujú obrovské množstvo vitamínov, minerálov a potrebných látok. Užívame ich už pár mesiacov a ani teraz v zimných mesiacoch nie sme chorí. Jednoznačne odporúčam.