Je to chrbtica alebo niečo iné?

d7295
21. apr 2023

Mám problém ktorý už trvá pól roka začalo to keď som bol večer meste bola zima a na druhý deň ma tlačilo na hrudi potom to prešlo keď som si zapálil cigaretu rozbúchalo sa my tak rýchlo srdce a ked som sa posadil a potom v stal tak my išiel nepríjemný tlak do hlavy vsetky interne choroby vylúčené prestal som fajčiť tak už taký porobelm nemám ale aj tak to niekedy pociťujem že sa my rozbucha srdce a tiež sa niekedy ťažšie dýcha tak by som sa chcel spýtať či je problém v chrbtici lebo ja už fakt neviem psychika to nieje lebo to začalo všetko v tém deň

syslik81
21. apr 2023

a nechces si zajst radsej k dr ako online poradna mamiciek co ta nevideli a nemaju ani magicku gulu ?

d7295
autor
21. apr 2023

@syslik81 u dr som bol poslal ma kardio,pľúcne tam to bolo ok tak on usúdil že je to psychika tak uz tam ani nechodím ale viem že neni len sa chcem dozvedieť či tu niekto je čo mal niečo podobne či to ma súvis s chrbticou

lucka12399
21. apr 2023

@d7295 to môže byt hocičo, ťažko povedať .. ale nemusí to byt sranda, skus pobehať viac doktorov

majka_3
21. apr 2023

Návšteva fyzioterapeuta...chrbtica dokáže narobiť peknú šarapatu...

lucia851
22. apr 2023

@d7295 kľudne to môže byť aj psychika len kopec ľudí si to nepripusta

barborachors
22. apr 2023

pytaj sa na rtg hrudnika, nech ta poslu. psychika to nebude, nikotin totiz upokojuje, chrbtica mi tiez nepride ako dovod..