Ahojte, nikdy som nebola na nič alergická. Minulý týžden som ráno len prešla cez záhradu do auta a v aute celú polhodinu neskutočné draždenie na kychanie a bolest nosa,dutin az som nevládala soferovat potom to prešlo uplne. Dnes zas to iste a dokonca až 2x za deň ked som sa prešla cez mesto kde boli nejake stromy. Keď som prišla domov uz lepsie. Zeby nejaká alergia? Moze byt ze zrazu tak na polhodinu hodinu a potom je klud?
Bojim sa lebo presne takto som to mala cez covid pred 2 mesiacmi len mi to zacalo hrdlom :D
@ailiba teraz po hodine a nieco som uz ako tak ok.. sranda je to ze mi to uplne prejde a potom znovu za par dni.. a Jj toto presne drazdenie na kychanie, plny nos zeazu z minuty na minutu bolest dutin a nosa :D
To bude skor ta alergia. Skus si kupit lieky na alergiu a ked zaberu, tak je to tym. Potom by bolo dobre ist k alergologicke zistit co ta tak drazdi.
Moze to byt kludne alergia. Prisla si do kontaktu s alergenom, a ked si sa do smŕkala, tak ta to preslo. To, ze doteraz si to nemala nic neznamena. Alergicka mozes zacat byt hocikedy.
Alergia je taky drazdivy, vodnaty sopel, svrbi nos, oci. Kychanie.
Ak ta to chyta len v istej situacii, tak to vyzera skor na alergiu, ako covid.