Ahojte pri umyvani zubov som si vybehol nejak na dasno kefkou ale tou plstovou stranou a spravilo sa mi tam take biele.. davam si nato propolisovu tinkturu no moze bxtbte to je len zapalene alebo afta. ? Neni to bolestive normaone iba ked si dotoho šparam.. keby to je hnisavy vak tak to mam aj opuchnute nie. ?
@aduskatt nieje to hnisave? A mohla sa spravit presne tam kde som si to poskriabal?
@inhibiitor afta nie je hnisavá, mávam ich často a veľa, poznám to. a áno, sem tam sa mi spraví aj na mieste, kde sa poraním, prípadne je tam už začiatok afty a dorazím to zranením . blbá náhoda
to je poskriabane dasno... doliecis a mas pokoj.
@aduskatt takze to nevyzera ako hnis to biele ?
@simca06022011 snad nemusim ist zubarke lebo raz mi rezali dasno ale to bolo nad mrtvym zubom (zle mi vybrali korene) a zapalilo zahnisalomto ale to som mal taku bulvu tusim a bolelo ti velmi
to biele nie je hnis, tym sa zatvara ta rana, v ustach je to bezne.. ja to mavam, lebo som sikovna a vzdy si poskriabem pod zubom dasna hocicim.. ci jablkom, kefkou, nejakym super dentalnym nastrojom :D a tak... ked vies, ze si sa tam poranila, tak co ine by to mohlo byt? 🙂
a nešpáraj sa v tom
Ďakujem za odpovede velmi pekne 🙂
toto je afta