Dievcata tlak 134 na 78 v pohode nie? Ale som v strese a pulz 49?tojr normalne?som z toho vystrasena ....
@lauriema ach, ty by si uz mala zajst k psychologovi...
@veronikaszabova
@klarissa25
@simsalabim
@yoxinka Povedzte mi nieco na to dievcata,bola som u Mudr.dala mi lieky,ale tak ma vystrasila ze ich neberiem
@lauriema ty si strasne mimo, dievča....
@klarissa25 suhlasim.
@lauriema uz konecne beries tie antidepresiva?
@klarissa25
@yoxinka
@veronikaszabova Joj nepiste mi ze som mimo potom sa citim ako odpad nejaky....vystrasila ma lebo mi povedala ze ad zvyknu este pulz znizit,no ja ho mam dost nizky...tak som sa zlakla toho
je to normalne, aj tlak aj pulz. Pulz mam vela krat okolo 50, nie je to ziadna tragedia.
@lauriema prosim ta, fuuuuurt riesis to iste 🤦♀️
Tu si pisala, ze ich zacnes brat. Aku radu cakas, ked si ides aj tak fuuuurt to svoje - merias si stale tlak ako sialena, lekarov nepocuvas, liecbu ignorujes.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/mam-kolisavy-tlak-kvoli-stresu/?page=2&scrollto=first
Kks, ved mas 3 male deti. Chodit psychologovi nie je hanba. Tak ako sa jeden nehanbi za cukrovku, tak sa netreba hanbit za psychicky problem.
Ber antidepresiva. Ja mam zas vysoky pulz a dala mi doktorka aktivizujuce ad. Z toho som mala zas pulz zvyseny. Ale po case si telo zvykne a ani nebudes vediet (fyzicky),ze nejake ad beries a psychicky sa ti ulavi. Keby mam roesit kazdu prkotinu co na sebe zbadam,tak sa uz rovno pochovam
@rebekamarcusko ked ja som chvilku v pohode,myslim si ze vef ux nrpotrebujem ziadne ad a potom sa zacnem kontrolovat ako sialena
@queen_mary Myslis?ved pozri napises len na forum a ako ma davajju dole...ale chapem zasluzim si
@lauriema no ved sa pozri co riesis..
@lauriema no ale si v pohode len na chvilku..vsetko ma preslo az po 1roku a teraz uz neberiem vobec. Ale brala som ich poctivo rok.
Urcite keby ich neberiem,nejsom v take paychickej pohode. Som vyrovanejsia a beriem veci s kludom. Pred rokom by som sa nespoznala.som bola uzlik nestastia a nervov
@veronikaszabova fakt mi sibe....dakujem za pripimienku tych tem co som uz pizakladala
@rebekamarcusko a ake si brala,ak nevadi ze sa pytam?
🤦♀️🤦♀️