Je test na HIV negatívny?

1. mar 2022

Ahojte, dala som sa otestovať preventívne. Je tu niekto kto vie interpretovať výsledok ? Je to všetko ok ?

Ďakujem.

kittykat22
1. mar 2022

keby si mala HIV tak ti neposielaju vysledok ale volaju z labaku, ze sa mas dostavit.

stanulienkat
1. mar 2022

Ved to tam mas napisane.

autor
1. mar 2022

@kittykat22 sú to výsledky z pred roka, toot mi prislo mailom, avsak ked som si rozklikla konto bolo tam “kontaktovat lekara”, tak som sa zlakla, co to ma znamenat

kittykat22
1. mar 2022

😀 tak tam zavolaj.

autor
1. mar 2022

@kittykat22 ked si to pozriem, v konte mam tam toto - su to vysledky spred roka, tak snad by mi volali kebyze to nie je negat

mondolina
1. mar 2022

ja vidím že je všetko negatívne, keby nebolo tak ťa okamžite kontaktujú

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. mar 2022

@raja95 ano, mailom kde som zadavala kod mi prislo to prve, ale teraz som sa isla prihlasit do konta lebo potrebujem ist na testy na alergiu a ked som si pozrela predchadzajuce vysledky tak tam bolo toto, preto ma to vydesilo, ze som nekontaktovala lekara, ale dakujem za vysvetlenie 🙂

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. mar 2022

@raja95 to asi len kvoli tomu aby to bolo interpretovane spravne, neverim ze ak by bol problem nekontaktovali by nas , ci ?

autor
1. mar 2022

@raja95 no normalne som sa teraz vystresovala 🙈

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. mar 2022

@raja95 uz som skusala, aj v poradni lekara, ked odpise napisem ti 🙂

miadi
1. mar 2022

Vysledky su negativne ale za ten rok sa to mohlo zmenit. A zas panikarit ze tam mas “ kontaktovat lekara” Keby ti nieco bolo za ten rok by sa to davno prejavilo.

autor
1. mar 2022

@miadi V case testu som bola 10 mes s novym priatelom, s ktorym sme doteraz, takze by to malo byt ok🙂 len som mala obavy, ze fakt bolo potrebne napisat lekarovi ze som bola na teste 🙈

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. mar 2022

@raja95 tak radsej tam asi zavolam :D ty to nebudes overovat ?

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz