Ahojte, dala som sa otestovať preventívne. Je tu niekto kto vie interpretovať výsledok ? Je to všetko ok ?
Ďakujem.
Ved to tam mas napisane.
@kittykat22 sú to výsledky z pred roka, toot mi prislo mailom, avsak ked som si rozklikla konto bolo tam “kontaktovat lekara”, tak som sa zlakla, co to ma znamenat
😀 tak tam zavolaj.
@kittykat22 ked si to pozriem, v konte mam tam toto - su to vysledky spred roka, tak snad by mi volali kebyze to nie je negat
ja vidím že je všetko negatívne, keby nebolo tak ťa okamžite kontaktujú
@raja95 ano, mailom kde som zadavala kod mi prislo to prve, ale teraz som sa isla prihlasit do konta lebo potrebujem ist na testy na alergiu a ked som si pozrela predchadzajuce vysledky tak tam bolo toto, preto ma to vydesilo, ze som nekontaktovala lekara, ale dakujem za vysvetlenie 🙂
@raja95 to asi len kvoli tomu aby to bolo interpretovane spravne, neverim ze ak by bol problem nekontaktovali by nas , ci ?
@raja95 no normalne som sa teraz vystresovala 🙈
@raja95 uz som skusala, aj v poradni lekara, ked odpise napisem ti 🙂
Vysledky su negativne ale za ten rok sa to mohlo zmenit. A zas panikarit ze tam mas “ kontaktovat lekara” Keby ti nieco bolo za ten rok by sa to davno prejavilo.
@miadi V case testu som bola 10 mes s novym priatelom, s ktorym sme doteraz, takze by to malo byt ok🙂 len som mala obavy, ze fakt bolo potrebne napisat lekarovi ze som bola na teste 🙈
@raja95 tak radsej tam asi zavolam :D ty to nebudes overovat ?
keby si mala HIV tak ti neposielaju vysledok ale volaju z labaku, ze sa mas dostavit.