Ženy neni teraz nejaká črevná viróza ?
Lebo neviem čo to mám ale ráno som si dala ranajky. Potom som išla do obchodu a chytila má tam taka bolesť podbruska že som utekala na wc a prehnalo má 2 krat. Potom som sa nejako dopravila domov. Brucho mam úplne vycucnute a len čo sa vody trochu napijem už mi nafúkne črevo nepríjemný pocit a musím zas na wc. Bojim sa aj piť vodu… neviem či to nejaký vírus ale doma nemá nikto crevnu , alebo čo to môže byt
Crevne virozy su kazde leto…nasad dietu a lieky proti hnacke a budes ok.
Manzel mal teraz 3 dni.. Velmi zle 3 dni..
Crevne virozy su v jednom kuse po cely rok. Je to len o tom, ci si bola v kontakte s niekym kto ju mal a ci sa nakazis. To nie je len ze teraz cez leto. Koluju stale.. tak ako chripka, angina, a mnohe ine choroby
@ivangeline a čo mu pomohlo ? Mal len hnacky ?
Ja tomu ale nechápem. Ráno som v pohode v stala , bola som na veľkej ako vždy normálne. Dala somsi ranajky a išla potomdo obchodu a v obchode má prepadla riadna bolesť v podbrušku a uz som len utekala na wc a hnacky. Doma som bola ešte 2 krat a teraz ked som aj mala pocit ze zas tak len taký akoby hlien zo mna vyšiel. 🫣 neviem či je to normálne pri hnačke.
Od rana som si skúsila dat prvé jedlo cestoviny , troska som zjedla a vkuse mi tak skvrkoce v bruchu … je to bežne?
Aj mna od rana prehana hrozne bojim sa aj zaspať
Jasné, celý rok su, v lete obzvlášť. Mali sme 3tyzdne dozadu skoro všetci.
@saska00 ano je crevna biroza. Sesterka pred tyzdnom mala horucky a zvracala a jej syn rocny zacal vcera horuckovat a hnackovat.takze nieco urcite je.