Je tampón spoľahlivý do vody počas najsilnejších dní?

aredhel
29. apr 2013

ahojte...chcela by som sa opýtať či je spoľahlivý tampón počas tých najsilnejších dní menštruácie ak potrebujem ísť do vody? nenamokne to hneď? máte s tým niekto skúsenosti?

sissy27
29. apr 2013

treba si zvoliť správnu veľkosť a po vyjdení z bazéna ísť vymeniť, mne sa ešte žiadna nehoda takto nestala 😉

dari226
29. apr 2013

aj u mna bolo vsetko ok 😉

jujlucka
29. apr 2013

ak mas silnu MS, tak by som neriskovala...ja mam silne krvacanie, tak to sa radsej vode vyhybam...to by som neverila ani tym najtucnejsim OBckam...proste radsej si odopriem vodu ako zazit hanbu...

kkl82
29. apr 2013

do vody jedine s menstruacnym kaliskom... tampony sa sice tiez daju, no isto vodou nasiaknu a tak hned po vyjdeni z vody odporucam ist vymenit z dvoch dovodov - 1. aby ti chlorova/akakolvek ina voda nepodrazdila sliznicu a 2. aby nasiaknuta voda zmiesana s krvou nezanechala flaky vsade, kam si sadnes atd....

janickaaaaaaa
29. apr 2013

No tak to urcite nie,tak ako pisala sisi treba si zvolit spravnu velkost a vsetko je ok,ja som tak uz bola velmi vela krat a vsetko bolo ok len si ho treba potom vymenit a nemas sa coho bat,prijemne plavanie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

onino
29. apr 2013

neriskovala by som mozes dostat dajaku infekciu

ververka
30. apr 2013

Ja sa priklanam tiez ku kalisku. Zober si ako tampon nasakuje tekutinu, teda aj vodu v ktorej sa kupes.

miska743
1. máj 2013

kludne mozes somna sa lialo jak vodopad a bola som kazda zena je ina ale podla mna si daj normalne ten tampon na silne krvacanie a v pohode 🙂