Ahojte,
cez víkend veziem moju mamu na očkovanie (60+). Zaregistrovala som info, že zvyknú zaočkovať aj doprovod v prípade, že sa nedostavia tí ktorých zaočkovať mali. Mama má termín krátko poobede. Myslíte, že je možnosť aby ma zaočkovali Pfizerom (mám vekovo nárok na Astru). Stalo sa niektorej z Vás ze ju takto zaočkovali (pripadne nejakého známeho)? Vďaka za info. 🙂
To je pre doprovod 70+ a musí ísť na prvé očkovanie ten70+.
U nás hovorili, že doprovod budú očkovať vakcinami pre Nich určenými podľa vekovej kategórie. Takže keď aj mamu zaockuju pfizerom,tak ty podľa veku astrou.
Toto pre 70+ platí až od mája, že zoberú aj doprovod na vakcínu som počula tiež, ale o tých kde očkovali astrou lebo často neprišli nahlásení ľudia alebo sa nahlásilo menej ako mali prepravených vakcín...pri pfizeri môžu zobrať ľudí len zo zoznamu náhradníkov, na čo ale musí byť diagnóza
@miriam_s ak mám aj diagnózu od lekára, ako sa do zoznamu náhradníkov dostanem keď to teraz prerobili? Už je len prihlásenie na očkovanie, možnosť náhradníka tam nevidím...
Každá nemocnica ktorá očkuje pfizerom ma vlastný čiže volaj tam...
Je to tusim az pre seniorov nad 70rokov.. a druha vec ze to bude platit az od nejakeho zaciatku maja neviem presne termin - to znamena ze budu aj formulare na registraciu tomu prisposobene kde ten dochodca rovno uvedie rodne cislo osoby ktora ho bude sprevadzat a chce sa zaockovat ...hovorili v TV.. takze podla mna teraz to este neplati
No neviem či to nebolo pre doprovod seniorov nad 70rokov.....