Neviete niekto, ci je tam nejaky rozdiel v kvalite? Je lepsie radsej v lekarni kupovat taketo vyzivove doplnky? Myslim hlavne vitamin C, D, zinok, horcik..
@zuzkaa1991 polozila konkretnu otazku
Ja by som v dm vitaminy nekupovala. Bohvie,ci to ma nejake testy o obsahu a kvalite vitaminov. Takisto mi je podozrivy dr. Max.
Kupujem pravidelne horčík. V lekárni aj kdekolvek inde sa dívam v akej je forme - zlúčenine, pretože to ovplyvňuje mieru vstrebatelnosti. Takže ak z DM tak citrát, nie oxid.
@stanulienkat prečo ti je podozrivý dr Max? 🤔🤔 Veď to je normálna lekáreň
No c-čko čo ma dmka to praškove tak to je najlepšie čo u nas na trhu je. https://www.instagram.com/p/B3m6XKtn8P_/?utm_me...
@dollyzv neviem. Dr Max to ma podozrivo lacne oproti ostatnemu tovaru,ktory maju predrazeny. Neverim tej kvalite a vstrebatelnosti vitaminov. Ale to je moj subjektivny pocit.
@stanulienkat tak nie vždy čo je lacné je aj zle 😅 ale chápem,väčšinou to tak býva 🙂
@stanulienkat lebo je to ich značka (dr.max) takisto ako má DM svoju značku výživových doplnkov…. Podozrivo lacné (pre vás možno), je to z toho dôvodu lebo pri iných doplnkoch platíte za značku (tak ako pri všetkom) na kvalite to nič nemení. Roky užívam céčko z DM (prášok) najlepšie čo môže byt. Aj magnezium z DM, kamarátka užíva ich kolagén a ona čo vyskúšala xy kolagenov jej ako jediný zaberá a vidí po ňom nejaké výsledky. Ale každý si kúpi čo mu vyhovuje. Takisto mám zinok z dr max a takisto super. Takze nie vždy je drahšie lepšie.
@antoniatonka no prečo nevyužiť príležitosť niečo predať že jo.. MLM je proste moja "srdcovka" -_-
Pouzivala som tehotenske vitaminy z dm, na krabicje bol vyssi obsah danych latok ako n la tych drahych z lekarne.
velmi smutne citanie tato diskusia. ludia su tak presvedceni o svojej pravde a pritom od reality to ma na mile daleko. ale presviedcaju a presviedcaju a pritom nie su ani lekari ani lekarnici. same bludy tu citam. ale radit chcete doblba…
@gabika0825 prosím vás aký je to presne kolagén ? Ďakujem
@vitriolka a tvoja rada? 😀 lebo žiadnu som nepostrehla
@vitriolka tak porad, prosím ta, ktoré vitamíny, doplnky a kde kupovať.
@kamila12342 ten beauty kolagén, on je v takej medenej krabicke. Aspoň bol keď si ho kamoska pri mne kupovala keď sme boli na nákupoch…
@gabika0825 skúsim pozrieť na internete som našla iba na pleť taký
Podla mna to iste sa predava tam aj tam