Ahojte baby, mám takú otázku.. som na MD zo synom. Syn ma 3 mesiace. Musím chodiť na testy zakaždým keď idem k lekárovi ? Som z malým väčšinou sama muž je v praci a nemám kedy ani kam ho dať kým by som sa šla otestovať. Za každú odpoved budem vďačná 🙂))
@nina1209 musis si zistit, ci tvoj lekar neg.test vyzaduje.
ja mam 5m a chodim sa testovat cez vikendy v ramci kocikovania.. pre istotu, ak by nahodou pediatricka zahlasila, ze chce odo mna test 😊
Treba si zistiť či to ten lekár vyžaduje, ja som bola u zubárky a tá to nepýtala ale detská to pýtala aj doktori to berú inak
treba sa opytat lekarky...
@denden77 a teba to testovanie baví? Mňa udivuje, ako to väčšina ľudí bez reptania prijíma☹️. Ja momentálne nepracujem, testy našťastie nepotrebujem, ani by ma nenapadlo ísť t len tak, že keby náhodou. Sliznici nosa určite neprospieva pravidelne dráždenie vatovou tyčinkou. Fakt nechápem a radšej ani chápať nechcem, prečo sa nepoužívajú testy zo slin, pri ktorých nič do tela nestrkaju - či už paličku do nosa alebo roztok na kloktanie. Cena je porovnateľná, spoľahlivosť rovnaká.
Ahoj asi je to individuálne podľa lekára. Keď idem s deťmi ( 1 rok a 2r 9m) tak pediatrička odo mňa ako "doprovodu" test nevyžaduje. Aj dva týždne dozadu som bola so staršou u jej zubára a nevyžadoval odo mňa test ako od doprovodu ani po malej vzhľadom k jej veku pritom viem že každého koho ošetroval sa rovno sestrička pýtala či majú negatívne testy so sebou že inak ich ošetriť nemôžu ale nám normálne povedal že v živote by nepýtal po ani nie trojročnej test. Pritom sa mi zdá že niektoré baby tu dávnejšie písali že museli dať aj menšie testovať keď chceli dať dieťa niekde vyšetriť Takže asi záleží na koho narazíš...
@nina1209 podľa mňa nemusíš ja tiež nechodím s negat. Testom keď idem k lekárovi