Je potrebné opakovať PCR?

nevenka
31. mar 2022

Prosim, ci mate takuto skusenost. Dcerka je pozitivna, bola aj riadne chora, od soboty pozitivny PCR, prve priznaky ale uz mala vo stvrtok predtym. Ja som bola na PCR v pondelok, vysla som negativna. Cestou naspat sa mi v aute pozvracal najmensi drobec, nezvykne to, ale mal uz sople. V noci na utorok uz mal horucky. Ja som dostala teplotu vcera. Robila som AG test jemu aj sebe, vysli sme negativni. Tak sa chcem opytat, ci by bolo vhodne ist este raz na PCR, kedze ja nie som ockovana a ani prekonana este. Viem, opatrenia teraz uz su, ake su, ale predsa...
No ale citim sa brutalne, pri obycke viroze takuto teplotu a zimnicu nemavam, je mi na zvracanie, prehana ma a bolia ma vsetky kosti a priserne hlava. Kojim, tak hocico si nechcem davat. Mam Isoprinosine, lebo chodim na imunologiu, tak som si nasadila ten.
No a mozno fakt nieco ine, ale kedze som len doma v karantene, tak neviem...🤔
Dakujem za skusenosti.

stastna17
31. mar 2022

bola som 2x na prc pri vsetkych priznakoch ,strata cuchu a chuti , teploty, bolesti svalov, vsetci doma pozitivni a mne vysiel 2x pcr negativ. Potom som si zaplatila kvalitnejsi pcr zuvaci slinny stale 37€ a vysiel pozitivny, takze ja tym testom neverim. aj teraz mame zase druhy krat a rovnaky scenar. na pcr uz nejdeme kaslem im na tie testy.

terezka1947
31. mar 2022

@nevenka ťažko povedať. Nič nemusíš. Ja som tiež bola na 4den od príznakov deti na pcr,bol negatívny. Išla som ešte raz,na 7den a už som bola pozitívna. A príznaky som nijaké nemala. Akurát som bola neskutočne unavená.

nevenka
autor
31. mar 2022

Ved nejde o to, ze "musiet", ja mam proste pocit, ze to je covid, ale asi som bola na PCR skoro a len mi to tak troska tou palickou posmatral, tak neviem, ci dakto bol aj po tyzdni znova na test alebo ako.

nevenka
autor
31. mar 2022

Ja to chcem pre seba vediet. Este mam doma protilatkovy test, tak pripadne ten skusit, tam ukazuje aj tu akutnu infekciu. Svagor mal az 5 AG testov negativnych, ale horucky mal 3 tyzden, to bola este delta a az PCR pp vyse tyzdni horucok vysiel pozitivny.

nevenka
autor
31. mar 2022

Tak uvidim, co spravim. Dakujem za skusenosti.

nevenka
autor
1. apr 2022

Tak je to covid. Dnes uz mam pozitivny AG test.

katulienkax
1. apr 2022

hej vsimla som si ze robia mizerne tie testy, len palickou trocha posuchaju na kraji nosa. Podla mna tie z hrdla boli lepsie, lebo som sa docitala ze niekto to ma len v hrdle pozitiv

nevenka
autor
1. apr 2022

@katulienkax ja to mam treti den priznakov takto, prvy den som mala domaci AG tiez negat., PCR som mala v pondelok. Zajtra idem na dalsi PCR.
No kojim a este k tomu, appka podla bazalnej teploty mi zase vyhodila skorsiu ovulaciu, tak mozem aj tehu byt, inak by som si dala aspon Stoptussin od kasla 🤕