Je makeup škodlivý? myslím tým či sa tým nemôžu narušiť nejaké nervy? nemáme skúsenosti .odkedy ho mam ma bolí hlava A toči sa mi
podla mna nie je skodlivy, to by bolo aj tetovanie, ale drviva vacsina co som videla vyzera nazivo hrozne, nieco ako obrazky hore 🙂 😉
@vedorka je to pravda a súhlasím s tebou. Výsledky sú preto také, lebo každá kozmetička si urobí kurz a myslí si, aká je šikovná, že má na to, ale pravda je iná. Jednoducho chcú na tom zarobiť, lebo teraz je to búúúm, ale sú vyškolené ľudmi, ktorí o tom tiež nič nevedia a preto je to tak 🙂 Pravda je vyššie na obrázkoch a na tejto stránke http://permanentny-makeup.eu/.
@miladicka prepac, ale tie obocia su hrozne, neprirodzene.. a neni to cerstvostou. mne to pride, ako keby si niekto dokreslil vlasy, aj to tu coskoro pride. kym by smom nemala jediny chlp, v zivote by som si to nedala, ani keby mi za to zaplatili. hlavne lutujem tu kocku na prvom obrazku, krasne vlastne obocko, evidentne by jej dorastlo aj vlastne a takto si ho pokazit...
najlepsie si tu sama so sebou dopisovat s roznymi nickmi, do vsetkych tem pchat to iste dookola. Najlepsie je, ze vase alter ego sturova1 ani nemeni v roznych temach obsahy svojich sprav, ciste ctrl+c / ctrl+v 😀. Ak ste tak dobra, tak nemate mat preco nudzu o klientky a nemusite neustale plnit temy dookola tymi istymi fotkami a svojou reklamou. Ano, pochopili sme ze tetujete uz pri teme c.1, fakt nam to netreba stale dookola mentorovat. Horsiu reklamu som asi nevidela, vlezlejsie ako svedkovia jehovovi (a to proti nim nic nemam, radsej ich Straznu vezu prijat, ako nieco, co sa stale musi chvalit samo...)
ach, zabudla som oznacit beautystudioveronika a jej pribuzne nicky . Ale aj tak asi kazdemu uz doslo, koho mam na mysli 😀