Zdravím, vedel by mi niekto povedať ako to funguje na stomatochirurgii? Stačí prísť na pohotovosť alebo sa treba objednať alebo ako?
Za každú radu ďakujem 🙂
Ďakujem pekne za odpovede. Bývame v BA ale nikdy som nič také nepotrebovala. Rozmýšľala som, že pôjdem aj na zubnú pohotovosť, ale tam by ma to asi vyšlo drahšie ako u stomatochirurga. Predsa si niekoho nájdem a objednám sa. Neviem či by to do Vianoc počkalo (ideme na východ tak by som šla do PO). Ale človek nikdy nevie. Jeden deň bolí a ten ďalší už nie
@kubkovamama Prosim ta, aj ti dasno zasili po zakroku?
@dejka77 áno,zub bol nevyrasteny,schovany v kosti,rozrezať a zasit.Ale to bolo pred cca 8r.Ostatne 3 zuby múdrosti boli mierne prerežeme cez ďasno,to som si dala robiť už u nás v TN bez narkózy,dve nešili a jednu hornú zašívali dosť dlho,koreň zasahoval do dutiny a vznikla otvorená diera
@rinsh neblbni s pohotovosťou, tam nikdy nevieš, na koho natrafíš. Objednaj sa telefonicky alebo mailom u stomatochirurga s dobrými referenciami, v Bratislave ich je hodne, a máš istotu, že ťa ošetrí kvalitne
@rinsh v Bratislave odporúčam ylux na račku. Ráno prídeš bez objednania na konzultáciu a väčšinou ťa rovno aj vezmú, ak nie si niečo extra komplikované. Zákrok netrvá dlho, bola som tam 2krat a ešte v ten deň som normálne fungovala, žiadne opuchy a neviem čo, zlaté ruky majú. Teraz pôjdem 3.krat, tentokrát som už objednaná na termín, pretože som nemala správne vyplnený výmenný lístok od môjho zubára, inak by ma tiež vzali hneď, a to mi budú vyberať 2 zuby. Pýtajú 90€ za zub, ou, ale vraj je to ešte stále fasa cena, a vieš ako - keď ťa zub boli na penáze nekukaj...😜
Baby ak sa vám mám priznať tak ma to už prestáva bolieť 😆
😂 To tak býva. Ale pri najbližšej príležitosti radšej choď, aby ťa to nechytilo v tej najnevhodnejšej chvíli. Ja som odkladala a potom som chodila pár dní ako škrečok. 😂 Ono to nie je nič príjemné, ale tá úľava je neopísateľná. A to mne trhali len korunku. No urobili mi rovno aj snímok a mám sa vraj modliť, aby mi posledná osmička nevyšla, lebo nie je uložená zvisle, ale vodorovne. 😨 A ten doktor... feeeest sympoš. 😀 A inak, pred 4 - 5 rokmi dozadu za to chceli v SL 100 eur a on v PO vzal 20. Takže poriadny rozdiel.
@rinsh ahoj,neviem aké si mesto..Ja som z Tn a extrakciu osmičky v narkoze ma poslali do Ba.Ze hneď môžem ísť s vymennym lístkom,na počkanie mi to spravia 30min.Tak som ráno obden na 7mu nabehla do Ba a oni že,prečo ste sa neobjednala?😂Ale vzali ma z ľútosti keď už som sa trepala 100km.Predo mnou bola iba jedna pani.Takze radšej si predtým zavolaj