Dobrý deň, prosím vás potrebujem od doktora potvrdenie o prekonaní covid alebo mi stačí mať pri sebe pozitívny test ? Ďakujem krásne
@jaskolka aj keď mám len antigenovy?
No ja som volala s dr. 6.2., či si mám po skončení prísť po potvrdenie o prekonaní a ona, že mi ho dá 🙂 tak neviem
@simonabelj naša už nechce dávať potvrdenia, že má toho veľa a môj doklad je smska
To je jedno
my sme si boli vziat potvrdenie od dr. v utorok....vravel, ze nam ho nemusi dat, ze staci pozitivny test z labakov, ale teda ze mozeme natrafit na nejakeho chmula a ten od nas potvrdenie pytat bude....takze pre istotu nam ho dal....
no ja som si pre potvrdenie nebola a teraz neviem čo urobiť ... Mám len pozitívny doklad z antigenoveho, mimo celoplošného... Ale ďakujem vám uvidím keď ma zastavia 🤷🏻♀️
tak ked si pozitivna na antigenovom, znamena pre nich, ze mas byt v karantene....chod k dr alebo sa informuj, kde ti spravia test na PROTILATKY, ten plati ako doklad o prekonani covidu, nie pozitivny z antigenoveho.....
@katren lenže ja som bola pozitívna ešte v decembri keďže som na md tak som bola len v karanténe na 10den som volala doktorke a tá mi povedala že pokiaľ nemám príznaky môžem ukončiť karanténu ... A na papier mi povedala že nedávajú že mi stačí pozitívny test neriešila som to lebo sa netestovalo vtedy ... Bola som na testoch keď som išla s malým k dr preistotu aby som mala papier ...a teraz neviem či sa mám testovať každý týždeň alebo mi stačí ten papier čo mám
Doktorovi si to aspoň nahlásila?normálne Ti platí pozitívny test
@basska_b tiež si myslím že to nemá hodnotu, keďže sestre sa protilátky ani nevytvorili po vážnom priebehu
Nie 3 m sa nemusíš testovat hovorí sa o tom už takmer rok.
@katren to co za hluposti pises preboha?! pozit. test z antigenoveho nic nehovori, ale test na protilatky ano? 🙈 ach zena, ked nemas relevantnuj odpoved, tak sa zdrz takychto nezmyslov!!! a pre tvoju info- pozit. antig.test ma hodnotu pozit.pcr testu a teda sa clovek nemusi 3 mes.testovat. a co sa protilatok tyka, asi ti poviem pre teba novinku, ale mnoho ludi aj po prekonani covidu nema ziadne protilatky.
pre autorku: potvrdenie nepotrebujes, staci pozit.test
@basska_b
@matkahelka dakujem dievcata.....riesila som to teraz v stredu, takze osobna skusenost a ziadne vymyslance...ale vas nazor vam neberiem...boli sme s mm ako samoplatci na protilatkovom, kedze sme chori boli na prelome rokov a vsetky testy /aj ag aj pcr) sme mali negativne, ale nedalo nam to a riskli tych 43€ za test, potom sme s tym isli k dr a dal nam potvrdenie, ze mame prekonany covid a 3 mesiace sa nemusime dat testovat....dr nam povedal rovno povedal do tel, ked sme mu volali, ze nam staci ako potvrdenie protilatkovy test a ziadne ine nam davat nemusi, ale ze mozeme natrafit na nejakeho chmula a uznat nam to neuzna, preto nam dal aj on potvrdenie....
a o tom, ze protilatky mat nemusim po prekonani viem tiez....rodicia prekonany covid, ocino na Covid JIS 21dni....mamina protilatky ziadne....a to iste sestra s manzelom, obaja covid a protilatky ziadne....
@katren a aku hodnotu protilatok mate? mne moj doktor, aj sesternica, kt.robi sestricku u pediatra pivedali, ze musi byt nad 100, aby to uznali ako relevantne pre potvrdenie na 3 mesiace. a ja teda vo svojom okoli nmemam nikohol, kto ma taku vysoku hladinu protilatok. kazdy v rozmedzi od 15 do 50.
@matkahelka ja mam 22,7, manzel 22,4.....aby to uznali treba 11, to je hranicna hodnota...druha sestra mala 11,43 a tiez mam na 3 mesiace potvrdenie...
@katren a teda, precitaj si svoj prvy prispevok este raz po sebe 😉 napisala si, ze pozit.antigen nic nehovori. a to je hlupost. je suma fuk, ci to je pozit.antigen ci pozit.pcr. a ano, aj protilatkovy test, ale tie musia byt vysoke.
@matkahelka nikde som nenapisala, ze to nic nehovori....
@matkahelka ďakujem pekne 😊
Stačí pozitívny test, alebo sms, od toho dátumu sa počítajú 3 mesiace. Potvrdenia doktor, čo viem, momentálne už nedáva