Je nospa na predpis?

julkaaa1
10. feb 2019

Ahojte neviete mi povedat ci je Nospa na lekarsky predpis alebo ju.normalne predaju ? Alebo poradte dajaky liek na zlcnikove záchvaty ktory normalne predaju ...algifen nepomÁha

arcticcode
10. feb 2019

@julkaaa1 pankreolan?

hettinka
10. feb 2019

@julkaaa1 operácia. A dovtedy skús Buscopan.

arcticcode
10. feb 2019

@hettinka buscopan je na krce ne?

hettinka
10. feb 2019

@arcticcode mne ho dávali v injekciách pred operáciou zlcnika. Ono tie záchvaty sú vlastne kŕče.

Ale odporúčam pri záchvate ist na urgent a trvať na operácii. Skôr ako sa dostanú kamene do žlčových ciest.

morena24
10. feb 2019

@julkaaa1 mne pri zachvate pichli na pohotovosti tiez nospu a povedali ze ked sa to vrati tak si mam kupit tabletky nospu (je volno predajny). Nie kazdy moze ist hned na operaciu...

julkaaa1
autor
10. feb 2019

@morena24 presne tak takze nospa sa da kupit bez predpisu ?🙂

bobricek1979
10. feb 2019

Nospaa je voľno predajná môžeš kľudne celkom pomáha buscopan je na nič a mne nepomáha ani pancreolan a keď sa ozve žlčník perfektné je aj jablko obyčajné to stiahne žlč

marticka85po
10. feb 2019

Skús kvapky cholagol alebo tabletky Febichol.oba voľnopredajné

3009
10. feb 2019

@julkaaa1 mne najviac pomáhajú tabletky Isochol, ktoré dostať bez predpisu. Mne ich dali aj v nemocnici, keď som mala problémy so žlčníkom - resp. žlčovými cestami.

83lenka83
10. feb 2019

@julkaaa1 nospa mi zaberie vzdy, cholagol mi nepomohol

bobricek1979
10. feb 2019

@julkaaa1 pri veľmi silných zachvatoch algifen je zaručený, ake chce to nezatazovat žlčník a dietovat a dávať pozor co jes

morena24
10. feb 2019

@julkaaa1 ano da sa kupit bez predpisu. 😉

marfikchov
10. feb 2019

Ja odporúčam operáciu, záchvaty som mala len dva a aj tak to bolo pri druhom akútne, vybehli zápalové parametre a vraj ho vybrali v hodine dvanástej, že hrozila sepsa. Ja by som to tabletkami neriešila

dhlinkova
10. feb 2019

Skús pravidelne Cynarofit, alebo Cholagol. No Spa je bez predpisu.

weba
10. feb 2019

@julkaaa1 ahoj, nospu ti normálne predajú. Ja som mávala niekoľko hodinové zachvaty, ale doma nezabralo nič (algifen, nospa, buscopan, novalgin, cholagol, rowachol), na pohotovosti zo začiatku injekcia zabrala, potom už ani ta nie... na zmiernenie mi dali ISOCHOL pred jedlom jest, trosku zabral, ale ja som skoro nič už nemohla zjesť...

malinovka333
10. feb 2019

algifen kvapky, ale tie su na predpis,alebo rovachol tablety alebo kvapky tie nie su na predpis,nospa nie je na predpis, a co tak operacia?

martaantasova
11. apr 2024

@julkaaa1 Nospu môžete kúpiť v lekarni

julkaaa1
autor
11. apr 2024

@martaantasova tento príspevok je stary