Ahojte, je to normálne ze som stále unavená? Každý deň, už ma to nebaví. Brali mi krv a všetko je v poriadku, nič mi nechýba, čierne kruhy pod očami veľmi mi to prekáža, pretože sa nelicim a vyzerám hrozne.
Vypadávali mi aj vlasy, ale už som si kúpila Revalid kapsule a je to už lepšie. Nevypadavaju mi.
Ja už neviem čo mám robiť, ďakujem za vaše odpovede.
@orchidea89 mužovi takto zistili štítnu žľazu - endokrinológia, tiež predtým chodil kade tade a nič... Držím palce, určite to má dôvod, nevzdávaj to. On mal také dni, že normálne nevládal vyliezť z postele... Už sme riešili aj, či to nie je nejaká skrytá depresia alebo čo, fakt si doktori nevedeli rady.
A potom sa mu to ešte raz po rokoch zopakovalo, ale slabšia verzia (už bol len stále unavený) to už mal na žľazu lieky, takže tam problém nebol a tiež po dlllllhých pochôdzkach po doktoroch, jedine čo mu našli bol deficit vitamínu D, tak mu nasadili polročnú kúru vigantolom (ten vitamín D stúpa veľmi pomaly a treba pravidelne malé dávky). Postupne sa to zlepšovalo, až kým nebol fit. Teraz dostáva ešte udržiavacie dávky a samozrejme že už si zabúda dať atď. 🤷. Ale zatiaľ je teda fit.
@orchidea89 skus si dat zelezo..
Skúsim a uvidíme co a ako 🙂
@zdena1990 nie nie som
Nehadajte sa dievčatá. Véd pani sa ma normálne opýtala, nič viac.
@orchidea89 prosím napus mi môžem ti porozprávať co mne pomohlo
Neprekonala si covid v poslednom čase?
Chodíš dosť na vzduch? Prechádzky a tak? Piješ dosť vody? Lebo u mňa toto bol problém a tiež veľa sacharidov v strave. Po zmene mi síce trvalo, kým sa z toho telo spamätalo, ale podarilo sa.
@martrle idem vám písať
@smoulingirl áno, ale ja som to mala už aj ppred tým
Tato tema sa tu opakuje. Odporucam davat si vysoke davky horcika, B komplex a nejake dobre zelezo (nie naraz , ale rozdelit pocas dna, zelezo nie s mliecnymi vyrobkami). Mohlo by ti to pomoct.