Mozem sa nadmerne potit z toho ze mam nadvahu az obezitu?
Urcite ano
Nie ze mozes, no to bude podla mna ten hlavny dovod potenia, nadmerna vaha
Uz som zacala chudnut a uz mam dve kila aspon dolu
Daj si skotrolovat štitnu žlazu.
Dam si ju skontrolovat a,asi aj hormonalny profil
@lucia851 môžeš, ale skús aj vylúčiť zdravotný problém, tlak, srdce, hormóny a štítnu ako už písali baby, inak obézny ľudia sa potia, ale nie je to pravidlo, poznám takých ktorý sa nepotia nadmerne, ale tak normálne a poznám chudých ktorý sa potia mega, takže rozhodne treba vylúčiť aj zdravotný problém
@lucia851 ja som chuda a ked je teplo, potim sa strasne. V zime menej, ale tiez je to velmi oproti inym zenam. Takze obezita moze byt jednym z dovodov, ale nemusi to byt hlavny dovod. Ja som uplne zdrava, asi je to u mna proste tak dane fyziologicky... No ale v kazdom pripade, schudnut je fajn, drzim palce.
prekysličenie organizmu...🙈 si aspoň prečítaj aké bludy ponúkaš
@iluschka123
@mrkvicka060 u niekoho to mozu byt hormony, u niekoho vaha, je to velmi individualne, ja som mala problem s potenim ked som pribrala, takze u mna to vsetko mala na svedomi prave posunuta rucicka na vahe 🙂
@lucia851 Ahoj bola som na tom podobne a na Vianoce mi diagnostikovali problémy so štítnou žľazou...pribrala som 10 kg...nadmerne som sa potila...bola som nervózna...po kamoška mi poradila 10 dňový detox...spolupracuje s jednou nemeckou firmou... a schudla som za týždeň 5 kilečká...a aj nadmerné potenie sa upravilo ;)
@majkasmih89 Super, držím palce! Nadmerné potenie je hnus!
@lucia851 samozrejme.