Dobrý deň prajem, som tu nová a práve preto lebo mám na Vás otázku a odpoved som nenašla nikde na internete.
Ide o to že asi týždeň dozadu ma uspokojoval tam dole ústami človek, ktorý mi neskôr povedal že je pravdepodobne nakazený kvapavkou. Je možné že ju môžem dostať aj takýmto štýlom? Nemali sme žiadny pohlavný styk, a ústami to robil iba on mne. Príznaky nemám zatiaľ žiadne, avšak Dočítala som sa že u vyše polovice žien je kvapavka bezpriznaková. Za odpovede vopred veľmi ďakujem.
@actimelkaa pre svoj klud a pripadne rychle zacatie liecby chod na gynekologiu a normalne im povedz, co sa ti stalo. Ze sa priznal az dodatocne po sexe (nemusis im hovorit detaily).
Nebude si tam o tebe nikto nic mysliet. Vysetria ta a ak treba, nasadia liecbu.
Ústami ťa kvapavkou určite nemohol nakaziť. Je to pohlavne prenosná choroba. V každom prípade je to ponaučenie pre zváženie jednorazového sexu s neznámym v budúcnosti.
No neviem myslim, ze prenos pohlavnych chorob nejde len cestou klasickeho pohlavbeho styku, ale prenasaju sa praveze aj oralnym aj analnym sexom, takze ja by som s takou istotou netvrdila ze nemohol.
@actimelkaa absolútne sa neboj ísť k doktorovi, je to choroba ako každá iná, otázka je či on náhodou sa nedotýkal penisu a potom teba rukami v intímnej oblasti....keď sme mali stáž na koznom, by si neverila akí vysoko postavení ľudia/manažéri v oblekoch si tam chodili na testy....hovorili nám prípad keď matka nakazila deti kvapavkou pri spoločnom kúpaní vo vani.
@rooberta to mi je jasné, mám dosť naštudované o pohlavných chorobách, ale moja otázka je práve v tom odlišná že nakazený bol on, a ja som sa ho ani nechytila. Čisto len on mna uspokojoval ústami…