Je možné, že zub múdrosti spôsobuje bolesť okolitých zubov?

6. aug 2022

Je možné že zub múdrosti spôsobuje bolesť okolitých zubov ?🙂 osmičku mám ale bolia ma okolité zuby kde ani kazy niesu ..u zubára som bola ..máte podobnú skúsenosť že osmička vám spôsobovala bolesť vedľajších zubov ?röntgen mi taktiež bol robený ..čiže 8pojde von ..len sa pýtam na skúsenosť …

mec321
6. aug 2022

Anoo 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yoxinka
6. aug 2022

Mňa z 8čky bolela celá sánka. Chirurg si na nej zgustol, špina, mala koreň taký háčik, toľko kvetnantých výrazov som pokope nepočula, ako dával ten doktor, keď mi ju polhodinu páčil von 😂😂😂. Najlepši bol taký mladý doktor, ktorý mu asistoval a ten vždy podchvíľou nakukol na mňa pod tú plentu, že všetko je úplne ok, že hneď to bude hotovo 😂😂😂.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
6. aug 2022

ktorýkoľvek zub môže imitovať bolesť ostatných zubov

domini404
6. aug 2022

Ahoj, áno, mne spôsobovala osmička bolesť od ucha až po predné zuby. Nikdy som si neuvedomila, koľko sa sťažujem na bolesť zubov, až po vybratí mi najbližšie okolo povedalo, že som sa zo dňa na deň prestala a nesťažujem si už viac ako 3 mesiace 😂🤦‍♀️ bolesti boli tak silné, že som 3 dni musela brávať tabletky proti bolesti, potom to prestalo a do 2 týždňov boli naspäť.