Je možné, že mám zápal močových ciest aj Covid?

vladkabalazova
6. feb 2022

Ahojte chcem sa opýtať keďže je nedeľa dr.neordinuje až zajtra.
Ja som bola v utorok v kontakte z pozitívnym a o tri dni to prišlo namna testovať som sa nebola keďže ani nevládzem bývam v obci testuje len v meste.Mala som aj menstruaciu dnes ráno mi skončila.Vzdy ked idem curat vždy z krvov a nič zakaleny takže teraz neviem že či mám covid alebo zapal moc.ciest.
Zápal moc.ciest som mala pred skoro mesiacom mala som aj 1.2.ist k obvodnej na kontrolu z mocom a na krv ale bolo mi dobre moc bol normálny už nešla som k dr.chcela som ísť v utorok ale v utorok som bola.v kontakte z pozitívnym tak som ani nešla antibiotiká mám brala som ich keď som mala.zapal moc. Ciest myslíte si že by som ich mohla užiť večer?mam zvýšenú teplotu bolesť nôh hlavy ráno upchaty nos pachuť v ústach boli ma aj chrbát čo myslíte vy?

sweet20
6. feb 2022

@vladkabalazova podla mna mas aj aj

vladkabalazova
autor
6. feb 2022

@vladkabalazova a keď som mala zapal.moc. Ciest som mala taktiež horúčky až 40 bolesť celého tela tak som teraz zmätená neviem či mám užiť tabletku sú to antibiotiká na zapal mocovych ciest

vladkabalazova
autor
6. feb 2022

@sweet20 a môžem užiť teda tie antb?

ukulela
6. feb 2022

@vladkabalazova neuzivaj nic bez konzultacie s lekarom.

mogaa
6. feb 2022

@vladkabalazova no krv v moči samozrejme že bola, ved si mala menzes....ak ťa pri močení nepichá, nepáli, nechodíš často na WC po pár kvapkách tak to zápal moč.ciest nebude.....veď si kúp v lekárni antigénový test a otestuj sa....

vladkabalazova
autor
6. feb 2022

@mogaa nie práveže nechodím často na wc ani ma nepali akurát ma bolí chrbát ale to asi z toho lezania čo furt len ležím my bývame na dedine tu lekárne niesu ale mám ten moc aj taký zltejsi ako obvykle uvidím zajtra skúsim kúpiť test a uvidím

sweet20
6. feb 2022

@vladkabalazova tak potom moc. cesty to nebudu.. otestuj sa