Je moznost ze zubar vytrhne bolavy zub na moju ziadost? Ze mu poviem ze zub chcem vytrhnut a nie tahat nerv alebo plombovat?
@amelia000 vdaka. Naposledy som skoncila na pohotovosti co ma tak bolel ani dotknut sa ho nedalo radsej dam raz cca 30e ako furt toto a toto treba 😀
A myslíte, ze trhanie zubu boli menej ako plobovanie? 😀 Plus tie bolesti ked sa bude hojit kosť...
@s_a no mne trhali uz 3 osmicky (standardne vyrastene, ziadne vysekavanie z kosti). 2 horne - lolalna anestezia, trhanie bez bolesti, slabe pobolievanie po vyprchani anestezie,o 2 dni zabudnute. 1 spodna - trhanie komplikovanejsie, nutne bolo rozpilit zub, kusok mi aj tak ostal v dasne, mala som suche lozko - preliecene za par dni takmer bezbolestne. V par zuboch mi cistili kanaliky, jeden bolel potom este dlho, nutne antibiotika, bola som tehotna,bolest mi strielala po celej hlave, jediny liek paralen ... napokon som povedala, ze ak by sa ten zub ozval znovu,ide von a riesim nejaku nahradu, radsej nez tie bolesti znovu.
@bashawelle aj mne vytrhli 3 osmičky.. Ale autorka spomínala plombovanie a nie čistenie kanalikov.. A vytrhnuty zub bude treba po par rokoch nahradiť a lacné to tiež nebude
@s_a ono zuby vedia potrapit. Mozno sa plombuje dookola mrtvy zub, lebo sa stiepi a lame. Aj to mam zazite ☹ a lacne to veru nebude, zial. Kvalitne nahrady su drahe.
@s_a mne trhali uz zub takze viem ake to je. Nevravisc ze naposledy som sla na pohotovost s tym ze nech mi ho vytiahnu.
Záleží od zubára, nie vždy platí že vytrhnutie bude lacnejšie....ak máš v kanáliku bolesť, tak kanálik treba prečistiť a vyplniť - vytrhnutie samo o sebe ti nemusí pomôcť......
Samozrejme je taka moznost.