Ahojte…je tu niekto z vas ockovany 2davkami kto mal v zime (cca februar) omikron so strednymi priznakmi a ma ho znovu teraz?
Ide totiz o to ze mala som ho a aj pomerne silny postcovid a nechcem ho mat znova ale vidim dnesnu bezohladnost ludi - ludia co vedia ze su pozitivni behaju hore dole..preto by ma zaujimala nejaka statistika nakolko je pravdepodobne sa nakazit znovu covidom po takom case :/
Citala som zahranicny clanok a ze bohuzial aj po 3 tyzdnoch… na rozdiel od chripky.
Kamoska mala druhy krat hned po mesiaci..
ja mam po 5 mesiacoch znova covid a mam dve davky nakaziť som sa musela v Bulharsku
moji rodicia a surodenci mali v januari a potom v marci a viaceri ludia v okoli tak mali po 2-3 mesiacoch, je to virus ako kazdy iny, mozes ho chytit viac krat
Tiez viaceri z mojho okolia po 3 m znova a este horsi napriek tomu, ze sa hovorilo, ze je uz oslabeny
som na tom podobne, 10/2020 veľmi silný covid s niekoľkomesačnými následkami, krôčik od nemocnice. Máj-jún 2021 očkovanie, 11/2021 delta covid (podľa príznakov, aj to vtedy frčalo), takmer žiadne príznaky, len slabé svaly a veľká únava. 2/2022 omikron, stredný priebeh aj s horúčkami a slabým kašľom. odvtedy si myslím, že som chytila covid ešte 2x, ale nemám to potvrdené testom, všetko tomu však nasvedčovalo (aj podľa spoločnosti, v ktorej som sa pohybovala usudzujem). oba razy to bolo už podobné silnejšej chrípke. už sa to dalo zvládnuť.
@marikaan ja som tiež bola tam a tam ma chytilo niečo neskutočné, proste všetko. myslela som najprv, že z jedla, ale potom sa pridružili iné symptómy a preto si myslím, že tiež covid. a veľa ľudí tam bolo tak chorých, že v kuse kašľali....
Ja som mala covid vo februári, očkovaná 3.davkami a druhýkrát som to schytala pred 10 dňami
ja som mala uz 5x a nedavno po mesiaci
Ja som mala covid pred 2 mesiacmi a teraz zas...
Ja este som nedostala vobec, pozeram ze
@panelacikova si to teda vychytala riadne. Pracujes v kontatke s velkym poctom ludi? Ja mam normalnu kancelarsku pracu, obcas homeoffice, ale nejako extra si pozor nedavam..stale sa stretavam s ludmi..
@dadis áno, školstvo, to vysvetľuje dosť 😀
@panelacikova aj ja :D
Ahoj,je to mozne . My sme dokonca tromi davkami a chytili sme ho znovu .