Prosím je tu niekto kto sa odhlásil z pcr testu ? Je to vôbec možné ?
@jankajamrozyova ďakujem
Dá sa to aj cez internet, cez stránku korona.gov.sk kde nájdete formulár, ktorý stačí vyplniť a odoslať. Mne nevyhovovalo miesto odberu a termín, ktorý mi dali tak som len uviedla že žiadam o zrušenie termínu a prosím o nový termín v inom meste. Na prvý termín som sa nedostavila a do dvoch dní mi prišla sms s náhradným novým termínom. Nech sa páči, sem to nájdete https://www.npz.sk/sites/npz/NzpBasePages/konta...
@ewka9 dobrý večer, chcem sa spýtať keď ste odoslali vyplnený formulár, prišlo Vám nejaké potvrdenie, že to je odoslané? Alebo ako dlho trvalo kým sa Vám ozvali? Ďakujem
@michaela1725 myslím že len v momente ako som poslala bolo napísané že žiadosť odoslaná, ale nie som si istá..ja som ten formulár odoslala v piatok večer a odpoveď s novým termínom mi prišla do sms správy v pondelok okolo obeda. V utorok mi dali nový termín v meste, ktoré som chcela.
@michaela1725 cez víkend to asi stálo, cez týždeň by sa mohli ozvať aj skôr🙂 kontrolujte len email alebo mobil, určite sa ozvú
ďakujem veľmi pekne nakoniec som skúsila zavolať na do call centrum a dalo sa odhlásiť
@michaela1725 dobrý deň, a pamätáte si či od Vás pýtali aj dôvod? Dá sa odhlásiť aj inú osobu či musí volať osobne?
@dominikasun dobrý deň ja som volala ale na príslušný zrad verejného zdravotníctva podľa mesta kam patríte a odhlasovala som aj syna . A odhlásili bez problémov.
@simonka93 dobre ďakujem pekne
Áno... zavolala som na príslušný RUVZ len dovolať sa tam bol zázrak treba skusat