Je možné odhlásenie z PCR testu?

simonka93
5. jan 2021

Prosím je tu niekto kto sa odhlásil z pcr testu ? Je to vôbec možné ?

jankajamrozyova
5. jan 2021

Áno... zavolala som na príslušný RUVZ len dovolať sa tam bol zázrak treba skusat

simonka93
autor
5. jan 2021

@jankajamrozyova ďakujem

ewka9
5. jan 2021

Dá sa to aj cez internet, cez stránku korona.gov.sk kde nájdete formulár, ktorý stačí vyplniť a odoslať. Mne nevyhovovalo miesto odberu a termín, ktorý mi dali tak som len uviedla že žiadam o zrušenie termínu a prosím o nový termín v inom meste. Na prvý termín som sa nedostavila a do dvoch dní mi prišla sms s náhradným novým termínom. Nech sa páči, sem to nájdete https://www.npz.sk/sites/npz/NzpBasePages/konta...

michaela1725
12. jan 2021

@ewka9 dobrý večer, chcem sa spýtať keď ste odoslali vyplnený formulár, prišlo Vám nejaké potvrdenie, že to je odoslané? Alebo ako dlho trvalo kým sa Vám ozvali? Ďakujem

ewka9
12. jan 2021

@michaela1725 myslím že len v momente ako som poslala bolo napísané že žiadosť odoslaná, ale nie som si istá..ja som ten formulár odoslala v piatok večer a odpoveď s novým termínom mi prišla do sms správy v pondelok okolo obeda. V utorok mi dali nový termín v meste, ktoré som chcela.

ewka9
12. jan 2021

@michaela1725 cez víkend to asi stálo, cez týždeň by sa mohli ozvať aj skôr🙂 kontrolujte len email alebo mobil, určite sa ozvú

michaela1725
23. feb 2021

ďakujem veľmi pekne nakoniec som skúsila zavolať na do call centrum a dalo sa odhlásiť

dominikasun
24. nov 2021

@michaela1725 dobrý deň, a pamätáte si či od Vás pýtali aj dôvod? Dá sa odhlásiť aj inú osobu či musí volať osobne?

simonka93
autor
24. nov 2021

@dominikasun dobrý deň ja som volala ale na príslušný zrad verejného zdravotníctva podľa mesta kam patríte a odhlasovala som aj syna . A odhlásili bez problémov.

dominikasun
24. nov 2021

@simonka93 dobre ďakujem pekne