Ahojte, potrebujem poradiť, ak je tu niekto z Bardejova alebo z okolia, dá sa mimo kúpeľného pobytu v kúpeľoch zohnať voda z kúpeľov, ktorá sa tam pije v rámci pobytu? Potrebovala by som ju vyskúšať, keďže moje tráviace problémy neustávajú. Ďakujem.
No pamatam ako dieta sme chodili plnit do flias ale mali sme to doma cca tyzden. To fakt neviem poradit. Mozno ta druha pani co prispela by vedela
Ďakujem za odpovede veľmi pekne 😊
Nechysta sa niekto do Bar.kupelov?
@sonah čítam,že ste boli v kúpeľoch s dvomi deťmi...môžem sa opýtať,kde ste boli ubytovaní? Resp. ak idem s 10.ročným synom,obaja ako pacienti, ubytujú nás (dúfam,že spolu) v detskej časti? Neviete náhodou? Ďakujem!
@henulienka budete v hoteli mier,tam su vzdy matky s detmi,....krasny pobyt,my ideme v auguste
@sonah Ďakujem!!!! Ja by som chcela v júli alebo auguste,uvidíme.
@henulienka tak si uz teraz zavolajte do kupelov a rezervujte si termin,ja ho mam rezervovany uz od novembra,leto je hned minute.....
@sonah ale nemáme ešte schválené návrhy....ešte sú len podané 🥺
@henulienka to vobec nevadi,ved ja som tiez navrhy dala este len alergiologicke,v bardejove sa termin da dopredu rezervovat,inak nemate leto sancu stihnut,zajtra volajte pani simcovej a rezervujte si,ale ci stihnete leto,tazko povedat
@sonah veľmi pekne ďakujem za radu,zavolám hneď zajtra
@henulienka za maličko 😉
samozrejme,dá,sú tam miesta,kde si ju naberieš do fliaš