Prosím vás, neviete či kúpim v lekárni lieky na spanie? Ale cez net v nejakej lekárni?
Keď máš známeho lekárnika .tak áno. Ako na plnú úhradu samozrejme.
@sasa1983 Ja som lekárnik a v žiadnom prípade by som liek na spanie nedala žiadnemu známemu ani vlastnej mame... Za to, že k nim máme prístup, neznamená, že s nimi môžme narábať ako chceme, našťastie chodia kontroly,... Žiaľ, aj tu sa nájdu výnimky.... K otázke: nedajú sa kúpiť, jedine melatonín alebo čaje alebo tablety na bylinnej báze (valeriana, lubovnik, ...) 😊
takéto lieky nie sú voľnopredajné kúp si čaj to máš lepšie
Malatonín dobre zaberá a je bez predpisu
Iba bylinne lieky a melatonin, niektorym ludom zaberaju vyborne.
Zu je lekarska Rada: Daj si Melatonin, Baldrian Alebo nejake starsie antihistaminikum, ktore Ma sedativny ucinok, napr Fenistil, tavegyl, dithiaden, vomex... Melatonin, Baldrian si treba dat 30 min- hodinu pred spanim, antihistaminikum skorej, aj 2 hod pred spanim. Samozrejme treba riesit pricinu spankovych problemov, na 60% psychicke problemy Ako napr. Depresia, dalej to moze byt Syndrom nepokojnych noh, Asthma, bolesti a podobne
Este, Melatonin, Baldrian davame aj v nemocnici, funguju super
Sú Baldrian tablety, alebo výborný je čaj z koreňa Valeriany (len dosť smrdí)... ale na niečo silnejšie už potrebuješ recept
Mám dlhodobo problémy zo zaspávaním, dávala som si melatonin no po čase akoby prestal účinkovať, teraz som si kúpila,, BALDRIPARAN', tabletky z obsahom valeriany, zatiaľ super zaspím
Napíš mi poradím ti veľmi rad
mne pomaha melatonin, davam si len ked mam zly spanok nedavam si ho stale, mam melosleep duo od sunday natural, caje mi nepomahali ani take fialove cukriky z lekarne na spanie
nie, len melatonin