Je možná augmentácia, ak som príliš chudá?

dezire1000
15. dec 2013

Ahojte mamicky potrebujem poradit.Chcela by som podstupit augmentaciu prsnikov ale bojim sa ze ma doktor odmietne lebo som velmi chuda ☹ mam 23 rokov 168cm a 48kg.Po porode (pred 4rokmi) som velmi schudla a odvtedy nemozem pribrat a moje prsniky?Hroza ako uši polovnickeho psa :( chora niesom lebo som obehala kopu lekarov ktory mi nic nenasli vsetci skonstatovali ze mam len rychle spalovanie ani jedalnicky na mieru nepomohli.Ale k veci.Kvoli tomu ze som chuda sa bojim ze ma lekar odmietne kvoli tomu ☹ mate s tym niekto skusenost?prosim poradte svoje prsia som mala niekedy 38/85B teraz mam ovela mensie lebo poklesli a stratili pevnost pruznost a este neviem co

sissy27
15. dec 2013

@dezire1000 toto určite problém nebude, akurát teda doktor by mal s ohľadom na tvoje telesné proporcie zvážiť veľkosť a tvar implantátov... a hlavne nemusíš si dávať zväčšovať, možno by stačila len remodelácia... ale to už s tebou dr. preberie osobne, každopádne ťa neodmietne kvôli tomu, že si štíhla, osobne poznám dve extrémne štíhle baby, ktoré si dali spraviť silikóny 🙂

dezire1000
autor
16. dec 2013

juj dakujem si ma ukludnila aspon 🙂 ja ako hore chuda niesom len nohy mam chude a boky ziadne a akurat ani prsia nemam 😀