Je moje tetovanie v poriadku?

patricius76
29. máj 2024

Dobrý deň prajem chcem sa spýtať či moje tetovanie je v poriadku spôsob starania o tetovanie robím správne len jak keby mi hnisalo ďakujem za odpovede.

stellarstar
29. máj 2024

S tým by som šla na kožné

thirstymonk
29. máj 2024

@patricius76 MYsliš ten žlty sajrajt na čele lebky? Tiež som mal take asi 3-4 dni, potom to odmokvalo a zmizlo.

jaga18
29. máj 2024

Chod sa s tým ukázať do salónu, kde ti to robili. Povedia, či je to OK , alebo sa ti tam dostala infekcia a treba s tým k dr.

katarina51941
30. máj 2024

@patricius76 ja sama mám už 10 tetovaní na sebe ale teda toto sa mi ešte nikdy nespravilo. A to mám tetovania robené aj v zime aj v lete. Ja by som zašla do salónu nech ti povedia. Ako dlho máš tetovanie?

kikusha2212
30. máj 2024

To vyzera na infekciu

patricius76
autor
31. máj 2024
lorin29
31. máj 2024

@patricius76 mam veľa tetovaní aj väčších ako je toto tvoje a nikdy sa mi to nestalo... Vyzera to ako infekcia

matej_gal_0
31. máj 2024

Je to zaujímavé ale určite by som zašiel minimálne tam kde ti to robili. Mam veľa tetovani ale určite to takto nemá vyzerát. Ale pre istotu by som zašiel sa opýtať

nelka93
31. máj 2024

Ani mne sa to teda nespravilo na tetovani. Čiže nie nevyzerá to v poriadku

ykki
31. máj 2024

mne sa niečo podobné len horšie spravilo na stehne. Mokvalo mi to tak že sa mi tam spravila až ako keby kaša z mojej kože ale nešla som s tým nikam za pár dní sa to dalo dokopy. Myslím že som to vtedy nejak dezinfikovala niesom si istá hlavne nech to je čo najviac na vzduchu. Trošku mi tam vypadla farba ale jazvu nemám.
Čo som počula príbehy ľudí čo sa dávali tetovať pred 20 rokmi tak vlastne oni ani nemali tetovanie ktoré by nemokvalo a nehnisalo. Možno nedostatočná hygiena, zlá starostlivosť... Neviem. Rob s tým čo cítiš že treba

sisska96
31. máj 2024

Škaredý motív a ešte si dostala aj infekciu. No smola. Treba zájsť do salónu alebo k lekárovi. Môže byť aj alergia, to je ešte horšie lebo to nedostanes von, jedine chirurgicky

kristiii
1. jún 2024

@patricius76 kúp si antibakteriálne mydlo, napríklad protex a pekne ti to stiahne.

modrykolibrik
1. jún 2024

By ma zaujmalo ked budes mat 80 ako to na tebe bude vyzerat 🙄

kristiii
1. jún 2024

@modrykolibrik bože, toto sú komentáre... moja 60 ročná kolegyňa si toj dávala prvé tetovanie, no ako na nej asi bude vyzerať v 80?

sisska96
1. jún 2024

@modrykolibrik hrozne 😅 ešte horšie ako teraz

realny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limoncino
4. jún 2024

Naozaj to vyzerá na infekciu, určite Protex mydlo. Mne takto zareagovalo tetovanie na ruke, nebolo to až takto, ale umývala som, kremovala a zhojilo sa. Mám tam väčšiu farebnú plochu, na. Na chrbte mám len čierny atrament a tam to bolo úplne v poriadku

sisska96
4. jún 2024

@realny aj mne sa páči tetovanie, ale iba také čo majú aj význam - meno decka, dátum, nejaký citát a podobne.... nie lebka alebo iné nezmyselné motívy. Ale zatiaľ sa bojím rakoviny :D Takže ostáva mne dočasná tetovačka, čo vydrží týždeň :D

limoncino
4. jún 2024

@sisska96 mena detí a dátumy narodenia.. no neviem, na to je rodný list, nie?

sisska96
4. jún 2024

@limoncino nie :D ale nechaj to tak keď nechápeš pointu

limoncino
5. jún 2024

@sisska96 ja chápem pointu, ale to je vždy prvé čo mi napadne, keď vidím dátumy a mená. Ale podstatné je, že pre dotyčného je to dôležité a je spokojný. Jemu sa tiež nemusia páčiť moje a tak je to v poriadku