Ahojte chcela by som sa opýtať či je to normálne mala som 62,2 kg a teraz mám 60,6 je to normálne že som schudla? Je pravda že mám trochu stres a tak okolo detí snažím sa jesť pravidelne a vážim sa skoro každý deň už mám z toho stresy neviem čo mám robiť
@pupetko263 zase? Panebože už xtýkrát táto téma....
@pupetko263 z toho stresy? to vazne? tak jedz viac sladkeho a mas to spat. ak nechces chudnut. napr aj voda v tele dokaze robit rozdiel vo vahe 1-2kg. alebo pred cyklom a pocas mozes mat viac.
Ja sa vyprázdnim a mám o kilo menej :D žiaden strach. Po strašnom rozchode a veľkom strese som schudla skokovo z 56 na 49kg asi za 2 týždne, čo som zjedla išlo von alebo som aj chcela jesť a nedokázala som prehĺtať.
Pokiaľ môžeš jesť a normálne fungovať je všetko ok a odporúčam váhu odstrániť z domu 😉 inak sa to môže stať posadnutosťou.
Stačí, že si mala jeden deň ovulaciu, bola zavodnena a druhy den skončila a takyto rozdiel na vahe je na svete... A takto by sme mohli pokračovať.... 🤷♀️ Netreba panikarit, rozdiel 2 kg v priebehu jednotlivych faz cyklov su bezne. A potom ked sa k tomu prirata kolko si toho zjedla a vypila, potom vylúčila.... Je to bežné
@pupetko263 úplne normálne menzes, stolica, viac vody toto nestojí ani za reč.Naco sa každý deň vážia?
Ja mam prave anginu, som tehotna a z nedele do utorka som chudla tiez vyse 2 kil. V decembri sme mali v rodine nestastnu udalost, tiez isli dolu 3 kila za 3 dni. Kedykolvek, ked sa viac najem, mam aj o kilo viac. Potom pojdem na zachod, trochu sa prejdem a rano mam zas o kilo menej. Je to uplne normalne. A uplne normalne je nevazit sa kazdy den a neprezivat to tak.
@elizabet173 prečo by som potrebovala psychológa? Pýtam sa úplne normálne na tom nič nie je
@pupetko263 bola som zvyknutá mať svoju váhu 62 kg dlho som sa nevážila a keď sa vážili deti že koľko majú tak sa idem aj ja a bola som v šoku že čo
@pupetko263 od 17.5. sa vaša váha nezmenila, všetko je v poriadku
Kazdy den sa neprestavam divit z coho vsetkeho vedia byt zeny v soku alebo v strese. Az by si jeden myslel ze zdravy rozum opustil tuto planetu.
@pupetko263 to akože vážne robíš z 1,5 kg takú drámu? Ja že ide o 15 kg. A potom,že nepridávaj blbé komentáre. 😀😀 No dá sa to? 😀😀😀
@pupetko263 Ja nechapem,preco si z toho v soku... zeny sa zvycajne potesia, ak sa na vahe objavi nizsie cislo. Ale uz ti tu vyssie bolo odpovedane- vaha zeny pocas mesiaca kolise, rozdiel 1-2 kg je uplne normalny.
A to bolo chudnutie za aké obdobie ??? Akože keby som pribrala 1,6 tak z toho mám väčší stres ako keby som schudla 🤣
@elizabet173 ja si myslim ze štomsi niekto musi robit prdel. Neni davno tu tiez jedna riesila 1,1 kila. Dospela zena a matka nemoze byt predsa v strese a v soku z toho ze ma o 1,5 kila menej.
Máš aj nejaké problémy alebo prečo z tej váhy stresuješ?
Ako tak čítam vidím že som na smiech
@pupetko263 tak normálne to nie je či áno?
Neváž sa zabudni na váhu, alebo sa odvaz raz za týždeň, mesiac.
Fakt sa v dnesnej dobe este niekto riadi podla vahy 🤦♀️
Uvedomuješ si, že to čo si schudla je cca váha slušnejšej stolice? Keď schudnes bez príčin z 62 na 55 tak potom môžeš premýšľať a stresovať. Ja mám počas cyklu rozdiel vo váhe +/- 2,5 kila.
Teraz to nemyslím posmešne, alebo nejak uštipačne, ale lieky od psychiatra už užívaš?
@lavender94 nie neužívam nemám prečo niečo som sa opýtala a už každý píše o psychiatrovi je tu veľa tém ktorý by potrebovali odbornú pomoc a nepíšem to nič v zlom fakt nerozumiem
@pupetko263 nerozumies? Je to preto, ze si v strese a v soku z 1,5 kila. Cakas ze budes mat na gram stabilnu vahu cely zivot? Pocitas si aj vypadnute vlasy? Toto je tak maly ubytok, ze tvoja otazka je nieco medzi absurdna a komicka.
@pupetko263 čo by si robila keby si za pár týždňov ( 3 - 4 t ) schudla až 12 kg?? Kedysi to bol môj prípad. Tie 2 kg je nič a že až tak ťa to trápi? Naozaj by si mala zvážiť psychológa
Bud rada, ide leto, budes sik...
@pupetko263 nie je to prvá téma, kde sa stresujes z iracionalneho dôvodu. Áno, báť sa o svoje zdravie kvôli jednému schdudnutemu kilo je niečo, čo by si mala riešiť psycho odbornou pomocou. Ale ak sa ti niečo nezda, choď k obvodnému, vysvetlí, čo všetko ťa trápi a z čoho všetkého stresujes, nie je to prvá téma na tento styl od teba. Pošle ťa tam, kde ťa posielame aj my. Normálne si sa pýtala a ja/my sa ti tu snažíme dať normálnu odpoved, že tvoje problémy nie sú fyzické ale psychologické. Tvoja hlava sa ťa snaží presvedčiť, že s tebou niečo nie je v poriadku a čím skôr to přijmeš ako fakt tým skôr ti bude lepšie. Nie je žiadna hanba ani nič neobyčajné vyhľadať psychiatra a nie je to len pre ľudí, ktorí idú pomaly vyskočiť z okna alebo sa nožom zaháňaju po svojej rodine.
Čo sa ti stane keď navštíviš psychiatrickú ambulanciu? Budeš horší človek? Nie. Ja som tam tiež bola dovolím si tvrdiť že v omnoho lepšom stave ako ty a v stave, ktorý by ešte veľa ľudí ani neriešilo a s odstupom času vnímam, že to bolo jedno z najlepších rozhodnutí v mojom živote.