Je moje schudnutie v poriadku?

pupetko263
17. máj 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte chcela by som sa opýtať či je to normálne vážila som 62 kg dlho som sa nevážila až pred dvoma dňami a mám 60,9 kg je pravda že som mala stres okolo príprav na syn mal prvé sväté prijímanie a nejedla som poriadne a pravidelne aj to si myslím že to môže súvisieť máte s tým skúsenosti? Nemusím sa ničoho obávať asi by som sa nemala vážiť každý deň aj to není dobre. ďakujem za každú radu

anjelicek26
17. máj 2023

Ano schudnut jedno kilo v stresujucom obdobi je uplne bezne. Aj pät.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
solange7
17. máj 2023

@pupetko263 mne vaha pocas mesiaca uplne bezne kolise 2kg plus a minus. Ale celkovu vahu mam roky stabilnu. Zalezi na tom, v akej faze cyklu sa nachadzam + uz vyssie spomenuty prijem tekutin a toaleta.

kacenocka2
17. máj 2023

Po menštruácii mám hneď kilo dole

nikdenikto
17. máj 2023

Vieš o tom že telo si dokáže zadržať niekoľko kg vody? Ja keď sa dnes ráno odvážim a mám napr 50kg a pôjdem večer do kina kde si dám nachos, ráno budem mať 3kg, naozaj.

denisaaairdacova
9. feb 2024

@anjelicek26 dobrý tak keď mám stresujúce obdobie mám brať že kvôli tomu som schudla ?