Ahojte. Prosím je tu niekto kto sa vyzná do EKG mám poslednú dobu stres náhlim sa nespávam preskakuje mi srdce cítim ho až niekde v krku tŕpne mi ruka niekedy aj tvar pery chvejem sa potim sa je mi zima zobudím sa aj v noci niekedy a pocit na srdci ako keď sa zľaknem a začne to preskakovanie.
Doktorka povedala že je ok aj sesternica ta je tiež lekárka zhodli sa že mám vypätie a stres. Ale to búšenie keď príde resp preskocenie náhle v klude vždy sa strašne zľaknem. V puberte okolo 17r mi zistili miernu arytmiu mala som holter ale potom na kontrole zrazu všetko ok. Vysadila som aj lieky problémy som nemala. Ale od mala som stresak mávam často strach a toto ma dosť plaší
Priznaky, co popisujes su psychicke. To si pories.
Pretože hľadám ľudí, ktorí majú niečo podobné a zaujímalo ma, či to časom odznie, alebo je možnosť tomu predchádzať a podobne. Ten pocit je hrozný a bojím sa, že sa mi zastaví srdce alebo niečo. Plus to trpnutie, potenie, bolesť na hrudi. Dosť ma to obmedzuje a bojim sa ísť niekde sama, že sa mi niečo stane. Určite nechcem žiadnu diagnózu a nerozumiem Vašej ironickej poznámke. Nič viac si neprajem ako byť zdravá od pôrodu 5 rokov dozadu stále niečo. Žlčník, trávenie obrovské bolesti brucha, mala som problémy od chrbtice do prsníka, že to vyzeralo na niečo vážnejšie, teraz to búšenie a preskakovanie. Už by som bola rada keby mám aspoň pól roka kľud. Toto ma jednoducho dosť plaší keď sa na to niekedy zobudím aj v noci.
@dzanak1 a dr co povedal na to ekg? Vyzera byt normalne. To co citis su extrasystoly, ma ich kazdy ale nie kazdy ich citi. Daj si horcik. A priznaky co popisujes sedia na panicku chorobu alebo tetaniu