Ahojte chcela by som sa poradiť či je to normálne vážila som 62kg a už v máji som spozorovala že som schudla 7.8 som vážila 59,7 a dnes 59,2 bola som aj na krvi také hlbšie odbery všetko je v poriadku snažím sa jesť pravidelne viac krát za deň a byť bez stresu užívam aj Pangamin možno je to tým že sa viac hýbem a teraz to teplo máte s tým skúsenosti? Krv je v poriadku som zdravá tak by to nemalo nič zlé znamenať
@basullinka ako sa pozorujem nevážim sa každý deň odvážila som sa za 10 dní
@pupetko263 tak panikaris, že si schudla za 10 dni 0.5 kg, pritom tento úbytok je len jedno väčšie 💩 nie je moc zdravé....
@basullinka ide o to že som mala 62 kg a teraz a nevážim sa každý deň a všetko mám v poriadku
Akoze co mas 3 metre, ze 60 kilo ti pride malo? Odporucam doktora kazdu chvilu diskusia o zhodenom grame, tu uz treba pomoc odbornika
@pupetko263 píšeš, že si zdravotne v poriadku a viac sa hybeš... Tak evidentne si v kalorickom deficite a tvoje telo ma z čoho chudnúť, tak chudne 🤷♀️ ak sa ti niečo nezda, chod k doktorke, ale za 4 mesiace aby bol úbytok 3 kila nie je nič katastrofické
@basullinka bola som všetko je Ok
ked rapidne schudnes 15kg za mesiac vtedy ries, ze je nieco zle, toto je smiesne
@missviolet všetci píšete že to nemám v hlave v poriadku som úplne v pohode nikto mi nepíše niečo pozitívne ale len že patrím psychológovi
@julia2002 neviem bola som zvyknutá že mám 62 kg neviem to vysvetliť inak krv všetko mám OK možno fakt je to tým že sa viac hýbem teraz cez leto
Myslím že nepíšeš všetko, isto sa snažís občas schudnúť, alebo rozdielne ješ.
Mladému organizmu stačí párkrát večer nejest a už chudne. A potom sa to tu pokúšaš konzultovať. Máš málo pozornosti okolo seba? Pozor na anorexiu. Snaž sa zamestnať iným. Ja sa važim párkrát do roka.
Ja mavam cez leto tak o 5 kil menej ako v zime a nerobim okolo toho take halo
@sono2 anorexiu určite nemám a vôbec nepotrebujem pozornosť na seba mám 2 detičky tak sa snažím im venovať
Aj behom dna ti môže váha kolisat plus mínus 2 kg. Takze tebou uvádzaná doba aj úbytok je normálny. Keby bolo niečo žel vyjde ti aj zlý krvný obraz, by si vracala bola malá tma, nonstop unavená, stratila cyklus atď. Takze určite ti aj lekár povedal ze je to v poriadku a ak nemeria 2 metra tak aj ta váha nebude priveľmi nízka....
Menej sa pozoruje a bude všetko v poriadku
Ty ozaj riesis, ze si schudla za 3 mesiace 3 kila?
@pupetko263 nemáš, ale snažíš sa zaujať. To je evidentne, keď si ta nebude nikto všímať, umocníš iným. Máš muža?
@sense si zlatá že aspoň ty mi píšeš že je to OK
@pupetko263 tiez nechapem, naco riesis 2,5 kila a zatazujes lekarov odberami. Ak schudnes za mesiac 5 kil, potom to ries. Je leto inak sa srravujes, potis sa. 59 kil rozhodne nie je podvaha, ak nemas 185 cm. Niekolko tem o probleme, ktory neexistuje. Dievcata pisu dobre-to je minimalne na psychologa, ak nie psychiatra. Velmi by ma zaujimala tvoja vyska.
@stanulienkat 160 cm
@pupetko263 tak to mas vahy aj dost. Aj keby si este schudla, tak vychudnuta urcite nie si. Tak neries.
@stanulienkat to dúfam
@pupetko263 nikto ti nechce zle, len tým chcú povedať, že nie je zdravé takto často sledovať svoju váhu. Dôležité je možno aj to ako a kedy sa vážiš. Stačí kľudne raz za mesiac skontrolovať svoju váhu. Najlepšie po menštruácii, ráno nalačno, keď sa vycikáš, ešte v pyžame. Vtedy je to tvoja pravá váha. Nie hocikedy cez deň. Stačí že vypiješ pohár vody a už vážiš viac. Váž sa vždy na tej istej váhe. Keď si nastavíš takéto pravidlo váženia, odpadne ti stres z každodenného sledovania sa. A postupne zistíš, že si úplne vporiadku. Držím palčeky.
@pupetko263 a pri 160 cm ta váha nie je vôbec nízka... Máš bmi 23, co je normálne. Ak schudneš 5-10kg za mesiac potom by som si už starosti robila. Ale nie pri normálnej vahe
@pupetko263 podľa mňa to nič extrémne nie je. Váha Ti kolíše a teraz si aj pochudla, a to je dobre, či? Prečo užívaš pangamin? Chceš pribrať?
@pupetko263 tak vidíš, zdravotne ti doktor potvrdil, že si OK. Pri 160 cm je 3 kg úbytok za 3 mesiace pri zvýšenom pohybe a pravidelnej strave úplne v poriadku. Pri 160 cm a 62 kg si bola na hornej hranici normálnej hmotnotnosti, takže máš priestor na to, aby telo spálilo tuky pri zvýšenom pohybe.
@ankare áno chcem
@pupetko263 a koľko merias?
V priebehu tohto roka je toto už minimálne 3 tvoja diskusia, kde sa pýtaš to isté. Prehnane sa pozoruješ, vážiš sa skoro stále a analyzuješ to. Toto vôbec nie je zdravé, ako moc sa pozoruješ a riešiš každý kg. Pritom sme ti v diskusiách popísali všetky zdravé možnosti, prečo to tak je. Nemyslím to v zlom, ale navštív psychologa a rieš toto tvoje obsesivne váženie a analyzovanie váhy.