Baby prosím vás som 9 deň po sekcii a bojím sa ze moja rana sa dobre nehoji neviem prečo na niektorých miestach je trosku červená, na jednej strane aj trosku otvorená ale hnis nevychádza je to ôk na 9 deň či nie?
@dame2 a ako to riešili potom?
Ja som mala aj horúčky, tak najprv mi gynekológ predpisal antibiotiká ale nezaberali a začal mi z rany vytekať aj hnis tak po dvoch dňoch smer pohotovosť, kde v krvi zistili veľmi vysoké zápalové hodnoty a už ma odtiaľ nepustili, týždeň som bola hospitalizovaná a infuziami mi podávali dvojkombinaciu antibiotík. Samozrejme ak sa ti to nezdá, nech sa na to gynekológ radšej pozrie ako to podceniť. Moja vyzerala v čase hospitalizácie (8 dní po sekcii) takto
@dame2 fuuuha riadne tiež si to mala
Je to hnusné sa na to pozerať ale chcela som ťa tým trošku upokojiť, podľa mňa je oproti tomu tvoja krásna 🙂 skús ten Betadine, aj vďaka tomu sa mi to konečne hojí, dávali mi ho aj v nemocnici a pokračujem v potierani aj doma
Mne na hojenie veľmi pomohlo potierať Betadine, vyskúšaj 🙂 podľa mňa to vyzerá ok hlavne pokiaľ nič nevyteka alebo to výrazne nezacervena, ja som mala v rane infekciu po sekcii, teraz som 25 dní po a moja rana dotraz nevyzerá takto