Je moja rana ok?

19. apr 2022

Baby prosím vás som 9 deň po sekcii a bojím sa ze moja rana sa dobre nehoji neviem prečo na niektorých miestach je trosku červená, na jednej strane aj trosku otvorená ale hnis nevychádza je to ôk na 9 deň či nie?

dame2
19. apr 2022

Mne na hojenie veľmi pomohlo potierať Betadine, vyskúšaj 🙂 podľa mňa to vyzerá ok hlavne pokiaľ nič nevyteka alebo to výrazne nezacervena, ja som mala v rane infekciu po sekcii, teraz som 25 dní po a moja rana dotraz nevyzerá takto

autor
19. apr 2022

@dame2 a ako to riešili potom?

dame2
19. apr 2022

Ja som mala aj horúčky, tak najprv mi gynekológ predpisal antibiotiká ale nezaberali a začal mi z rany vytekať aj hnis tak po dvoch dňoch smer pohotovosť, kde v krvi zistili veľmi vysoké zápalové hodnoty a už ma odtiaľ nepustili, týždeň som bola hospitalizovaná a infuziami mi podávali dvojkombinaciu antibiotík. Samozrejme ak sa ti to nezdá, nech sa na to gynekológ radšej pozrie ako to podceniť. Moja vyzerala v čase hospitalizácie (8 dní po sekcii) takto

autor
19. apr 2022

@dame2 fuuuha riadne tiež si to mala

dame2
19. apr 2022

Je to hnusné sa na to pozerať ale chcela som ťa tým trošku upokojiť, podľa mňa je oproti tomu tvoja krásna 🙂 skús ten Betadine, aj vďaka tomu sa mi to konečne hojí, dávali mi ho aj v nemocnici a pokračujem v potierani aj doma