Je môj antigénový test pozitívny?

zuzanaokasova
25. nov 2021

Myslíte, že je pozitívny, negatívny alebo chybný?...som doma v karanténe , bola som v kontakte s pozitívnou kolegyňou. Ďakujem...

mon1806
25. nov 2021

Pozitívny a riadne vela zdravia

vivincek
25. nov 2021

vypada pozitivny,skus este zajtra znova,moze byt ciarka silnejsia

gubcikova
25. nov 2021

Tak záleží aj po akom čase

maciatkolulu
25. nov 2021

@zuzanaokasova po akom čase?

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021
zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@gubcikova do 5 minút

maciatkolulu
25. nov 2021

@mon1806 riadne pozitívny vyzerá inak

mon1806
25. nov 2021

@maciatkolulu vytierala som ľudí polroka z ich nosných dierok a hrdla tak viem že toto je na 100 percent pozitívny a keď ho urobí zajtra budú tam silnejšie čiarky myslela som to tak že áno je to pozitívny nie je to chýba nemyslela som to zle proste je riadne pozitívny tak ako má byť

vikusjk
25. nov 2021

@zuzanaokasova po kolkych minutach si fotila?

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@mon1806 ďakujem...mám aj nádchu,zvýšenú teplotu, zachripnuta som a kašeľ troška...🙄 zajtra urobím ďalší test, včera som sa nahlásila na pcr test ...

mon1806
25. nov 2021

@zuzanaokasova prajem vám nech máte ľahký priebeh bude dobre 🙂

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@vikusjk 5-10min po

vikusjk
25. nov 2021

@zuzanaokasova aha uz citam, ze vyssie pises ze 5 min? Treba pockat 15 min. Vyzera to bud na pokazeny test (manzel mal taketo dva a tak isiel na PCR a bol negativny), alebo si v nejakej zaciatocnej faze, kedy to tento Ag test vie odhalit. Spravila by som si ho aj zajtra, alebo rovno isla na PCR

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@mon1806 ďakujem

maciatkolulu
25. nov 2021

@zuzanaokasova treba urobiť ešte jeden

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@vikusjk ďakujem... včera som sa nahlásila na pcr...bola som v priamom kontakte s pozitívnou kolegyňou... zajtra urobím ešte jeden...

gubcikova
25. nov 2021

@zuzanaokasova mňa už od pondelka bolí hlava a teplotu mám 36,8-37,1 a mám ich negatívne.Objednala som sa na PCR a termín ešte nemám

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@gubcikova kedy si sa objednala? Ja včera a ešte mi termín neposlali...

gubcikova
25. nov 2021

@zuzanaokasova tiež včera a aj dcéru tu zase bolí brucho

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@gubcikova och...tak skoré uzdravenie...nech si negatívna...ja budem dúfať v ľahší priebeh...

majamat
25. nov 2021

@zuzanaokasova urcite pozitivny, ci mas kovid, to na 100% nepotvrdi, urcite treba PCR,ale ak s bola v kontakte a mas priznaky, tak je tu vysoka pravdepodobnost, ze kovid mas.
my sme teraz doma, dcera pred tyzdnom prisla so skly a nebolo jejj dobre, zaspala poobede, mala horucku, otestovala som ju na druhy den ( bol sviatok ), test jasne pozitivny, volala som triednej a muselis me to potvrdit oficialne, tak sme ju dali este pretestovat a tiez samozrejme test pozit. mm mal uz 2 dni bolesti hlavy a oci, na dalsi den isiel an AG test a pozit. ja som si test robila doma a negat. nemala som prejavy. potom som si ho este parkrat spravila a negat. samozrejme my s mm sme sa objednali na OCR, dcera nemusi, jej vyda potvrdenie aj pediatricka. boli sme v utorok. ja bez vyraznych prejavoou, trosku som mala pocit, ze so, viac dolamana, ze ma bolieva krcna chrbtica, priapdne trosku som mala vyraznejsi kasel ( ja mam chornicky kasel ), no toto vsetko obcas mavam, cize nic nezvycajne. v stredu rpisiel vysledok, obaja pozit. pre srandu som si opat urobila AG test a ten stale negat. troskus a mi zvyraznili prejavy,a le stale ej to vlemi mierne. trosku ma boli hrdlo,a le na PCR sme cakali 1,5 hod rano vonku a bola zima.

pred rokom som mala kovid a potvrdeny Ag testom a vedy bol pozit. teraz mama zrejme malu virovu naloz, moje telo to zvlada lepsie a preto mam Ag test negat.

gubcikova
25. nov 2021

@zuzanaokasova ja ti prajem ľahký priebeh ❤️

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@majamat ďakujem. Mm mal civid o takomto čase pred rokom a my so synom nič...robím si testy uz od minulého týždňa (štvrtok), lebo som sa necítila dobre...každý druhý deň a dnes takto 😥 počítam, ze budeme viaceré pozitívne...zatiaľ sú dve z 10 pozitívne...

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@gubcikova ďakujem...bojím sa 🥺

alenamihal
25. nov 2021

N o moja skusenost za par dni synove testovanie- samotest -pozitivny,druhy den som syna zobrala do Momky ho otestovat -vysledok negativny !!!Dalsi den zase samotest -pozitivny ( na slak trafenie)) ...dnes mal pcr test a vysledok pozitivny ... tak si clovek vyber potom hahahaha

gubcikova
25. nov 2021

@zuzanaokasova ale nemáš sa čoho báť byť hlavne pozitívne naladený. Psychika je základ 😉

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@alenamihal no pekne...čím to môže byť?

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@gubcikova ja viem...ďakujem... človek sa bojí neznámeho...

alenamihal
25. nov 2021

@zuzanaokasova vsak to je to ,ze vysvetlenia sa clovek nedozvie ...

zuzanaokasova
autor
25. nov 2021

@alenamihal ag test pochopím, ten môže byť chybný...ale pcr by som čakala 99%