Ahojte už týždeň pociťujem nevoľnosť. Akoby mi bolo stále zle a nevoľno. Nemám chuť jest a aj keď niečo zjem je mj zle. Nezvraciam len mi je ťažko a boli ma žalúdok. Avšak mam aj psychiku v cude začala som chodiť na terapie. Od januára som mala pravidelne raz týždenne no teraz som týždeň nemala a budem mat terapiu až po 2 týždňoch. Myslím si ze som nezvládla jednu situáciu. Opäť sa zopakovalo to co vždy a ja som to nestihla spracovať respektíve nevedela. Opäť na moju osobu som počula narážky výsmech a spustilo sa to. V noci som sa začala zo spánku budiť a veľmi dlho zaspávam. Cítim sa veľmi unavená aj po 8 hodinovom spánku. Cez týždeň spim menej. Keďže vstávam so práce a dlho nemôžem zaspať. Spim tak cca 5 hodín no víkend sa snažím dospat a spim tak 11 hodín. Ale aj tak som strašne unavená. Bolia ma svaly cítim sa strasne slabá. Môže to byť aj niečo zdravotné alebo je to ta psychika? Nechcem sa dostať do stavu ze budem potrebovať antidepresiva dosť sa o seba bojím. Cez víkend je to lepšie ale akonáhle začne pracovný týždeň je to des. Moje vnútroje totálne rozhádzané 🫤
To je prejav depresie, ak ti nepomôžu voľnopredajné lieky tak len AD.
psychika... depresia.
ak sa to nezmení tak Ad....
na zaspávanie skús melatonín 5 mg + magnézium ...magnézium si dávaj aj 3 krát denne.
daj si predpísať magnosolv, alebo kúp magnerot.