Ahojte, ti ktori uzivate Chlorellu…ja som zacala asi pred mesiacom, dve tabletky denne. Mam chlorellu konkretne od značky Revix. No a v priebehu mesiaca mi uz 4x bolo totalne zle, vela som vracala a mala som zaludocne krce. Moze to byt z tej Chlorelly? U dr som bola na krv, nic mi nezistila ale teda idem sa objednat aj na gastro. Len ma to dneska napadlo ci nahodou to nemoze byt aj z tej Chlorelly lebo uz tolko nad tym roznyslam ze prečo mi byva takto zle( mimochodom tehotna nie som) nikdy mi takto zle nebyvalo a dnes ma napadlo ze to zacalo odkedy uzivam tuto chlorellu. Po prvom tyzdni uzivania mi vobec nebolo zle, zacalo to az neskor. Mozno si to zle spajam s tou chlorellou, ale dnes ma to takto napadlo. Tak dakujem za rady a tipy 🙂
@kati1303 mne takisto nesadla 🙂 hneď ako som to vypila tak som hnačkovala celý deň 🤮🤮🤮
@kati1303 ono to môže byť aj tým ak si nezačala s dávkovaním postupne
@monika185243 ano aj to som citala. Tak bude to tym urcite
@kati1303 Mojej mamine z nej bolo tiež zle a tak isto ju začala užívať tak ako je písané na obale, napr.pri autoimunitných ochoreniach je iné dávkovanie, poradenstvo by malo byť v cene. Ja som brala jačmeň a tiež som začínala postupne, keďže mám problémy so štítnou žľazou a pod. Myslím že to mohlo byť tým, keďže chlorella čistí organizmus.
Kolegyni z nej bolo zle, ani ju nedouzivala.