Je mi zle po avokáde. Ako si môžem uľaviť?

1mia2222
28. okt 2020

ahojte, vždy keď zjem avokádo mi býva zle, no hocikedy si ho dám lebo mi veľmi chutí. Dneska som si ho dala na raňajky a je mi veľmi zle ale nedá sa mi vyvracať ani keď si dám prsty do úst. Máte aj nejaké ďaľšie rady ako sa vyvracať?

nelca84
28. okt 2020

@1mia2222 daj si dalsie avokado...

ladyvi
28. okt 2020

Daj si colu.
A avokado je velmi tazke a tukove. Tak opatrne s nim. Aj ja ho lubim, takze chapem, ze tazko odolat,ale tak radsej si len potri hrianku najemno s nim.

kristina2412
28. okt 2020

@1mia2222 skus Pancreolan. A do buducna dala by som si ho vzdy po jedeni avokáda. Su to traviace enzýmy lepsie ti bude tráviť.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limetka69
28. okt 2020

Hylak. Zacne ti travit, alebo jogurt, alebo ine probiotiká

engynka
28. okt 2020

Obycajna soda bikarbona a ulavi sa ti hned. Pripdne vyprostovak je na rovnakej baze. Alebo Fatra

gubiko
28. okt 2020

do budúcna - ja by som už radšej avokádo nejedla. môj muž aj syn takto nevedia stráviť banán a ananás. resp. ho strávia len s bolesťami. zrejme, ako u teba avokádo, obsahujú niečo, čo ich telo nevie spracovať. na tvojom mieste by som si avokádo už nedávala. zhoršuješ si tým aj imunitu, pretože zaťažuješ telo látkami, ktoré má problém stráviť. je to ako alergia. skrátka ti neopuchne jazyk a tvár, ale sa ozve brucho.
nie som odborník, je to len môj laický názor. ja som synovi tieto veci vysadila, hoci tiež ich má rád.

marcellka32
28. okt 2020

Ja keď zjem surovú figu, broskyňu, a arašidy mám zväčšené opuchnuté pery a podnebie mi pulzuje-nemozem také

sara07
28. okt 2020

to mi pripadá dost sadistické voči sebe, viem že mi je fakt zle a aj tak ho zjem lebo si neviem povedat nie
to mi pripomína z Šveja jedna scéna : Vy nemáte žádna vule .....

eliska105
28. okt 2020

ahoj, mala som to podobne.. naposledy som ho mala pred rokom aj čosi a raz som zjedla jedno celé menšie a bolo mi tak veľmi zle ako ešte nikdy.. mala som potom cestovať a myslela som že už od zufalstva pojdem na pohotovosť.. bohužiaľ to asi znamená, že nemáš enzýmy na avokádo a odporučam sa ho vyvarovať ako to robím aj ja už dlhšie 🙂

1mia2222
autor
30. okt 2020

ďakujem za odpovede