Ahojte nie som zvyknutá piť, včera som si dala zopár kališkov, vôbec ma nemotalo, nebolo mi ani zle, proste aj som sa chovala ako triezva. Pritom ako som pila, som aj jedla, ale aj to boli také blbosti pizza čipsy... No zaspala som v noci okolo 3 a už hore o 6 takže moc som sa nevyspala, ráno ma prehnalo, ale teraz proste mi je zle, každú chvíľku mam pocit ze budem vracit, pod jazykom cítim taky zvláštny tlak ako pri vracaní 😂😂😂 žalúdok mam taky zvláštny necítim nejakú tazobu alebo co ale je tam niečo 😂 co mi pomôže? Ďakujem
@nikusiak9 😂😂 lepšiu odpoveď som nečakala, pýtala som sa inú otázku, takže veľmi nevhodná odpoveď.
Nejaký vyprostovak(Bystrinka a pod). Ale najviac pomôže keď to pôjde naozaj von.. Možno ti nieje zle z alkoholu ale z tých pamlskov čo si pojedla 😁..
Daj si kavu s medom a ibalgin.potom hotucu sprchu.Cim horucejsiu zvladnes.Roztiahne ti cievy a ulavi sa ti.U mna to zabralo.Mlieko by dom nedavala,povracias sa z neho.
@marianeta aj ja si skôr myslím ze z toho jedla 😂 lebo ozaj som sa necítila ani opitá, ani ma nemotalo, ani ešte včera mi nič nebolo 🙈 teda, samozrejme ze som nepila prvý krát ale fúú raz v živote mi bolo zle co som aj vracala 😂 skôr postupne mi začína taka kyselina vychádzať do krku.
@miricka77 a ibalgin načo? Ten je od bolesti nie?
Jasne ze ibalgin je od bolesti, a mne osobne je velmi tazky na zaludok. Skus nejaky vyprostovak, vodu s citronom, alebo colu/pepsi trosku, mala by ti upokojit zaludok.
Raz som to citala,ked mi bolo po narodeninach zle,ale fakt hrozne zle,toto som sa docitala a pomohlo.
Ak vladzes ist na prechadzku tak urcite chod na vzduch vezmi si vodu. Ak nie tak otvor okno dokoran nech mas cerstvy vzduch🙂 Treba doplnit tekutiny telo je dehydrovane- voda, mineralka, pepsi, zaludocny caj… pomaly po glgoch. Pomaha aj najest sa vyvar ak to telo zvlada… pripadne banan, suche pecivo… A spat a spat a spat… teda ak ta nenapina🙂)))
Ahoj, nemáš náhodou histamínovú intoleranciu? Lebo takáto kombinácia (alkohol + pizza + čipsy) mne spôsobujú presne také isté žalúdočné problémy ako tu opisuješ...
Mne je z vyprostovaku este viac zle 😀... najviac mi pomahal Restart drink (v plechovke) :D pripadne klasicky slepaci vyvar 😇
Vypi aspoň pol litra čistej vody (alebo s citrónom), nemusíš naraz, postupne. Ak máš môžeš si urobiť vyprošťovak,Bystrinku, sódu atď. Daj si magnézium a vitamín C. Na raňajky len niečo ľahké, napr. Suchár. Veľa pi čistej vody, na obed vývar a poobede už budeš fit 🙂
@akinom0077 nie nenapina, chvíľku mi je aj dobre potom zle.. Spravila som si zazvorový čaj ten vždy na nevoľnosť bol ako stvorený uvidím čo teraz bud pôjde von alebo bude dobre... Ale vzduch mi prospel aj som sa vody napila no uvidíme ale dakujem za odpovede..
@patus_2 ďakujem 🙂 veľmi pekne za rady
Vela vody, všeobecne vela tekutín,banan, colu, vyvar, vyprostovak :D
uvidis🙂 potom neskor skus nieco lahke zjest🙂
plechovkova pepsi 😎
Aj ja to mávam .preto nepijem. Iskra alebo sóda bikarbóna trochu pomôže na uvoľnenie žalúdka. Ale vždy mi to trvá do večera. Potom už som poučenia ) 🙂
Samaritan,vyprostovak - to sú sumaky aj keď je človeku blbo že sa prejedol blbosti
Struhni kalíšek🤭klin sa klinom vybíja
Mne na každú nevoľnosť pomáha jedine dať to von..
pepsiiii
Normálne sa vyvracaj, zaludku sa uľaví. Mne to vždy pomôže.
Daj si colu, po malych duskoch. Urcite nepit vela naraz, lebo to neudrzis v sebe
Ja to tiez mavam, preto velmi nepijem, max pohar vina alebo medoviny za vecer/noc, to mi nerobi zle... Vyvracat sa pomoze. Zjest nieco lahke, vziat si nejaky liek na utlmenie bolesti (lieky bez toho, aby som nieco zjedla to zhorsuju), zapit ho colou a skusit to prespat, to je to jedine, co pomaha mne.
nepit nabuduce ked nevies pit